Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥ ΛΙΤΣΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Mε δήλωσή της η πολιτευτής Κορινθίας κ. Λίτσα Κοντογιάννη ανακοινώνει την αποχώρησή  της από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Στην επιστολή - δήλωσή της η κ. Κοντογιάννη αναφέρει τα εξής: 
 
Κορίνθιες και Κορίνθιοι,

            πριν από ενάμιση περίπου χρόνο ξεκινήσαμε όλοι μαζί για κάτι πολύ όμορφο και δυνατό, που γέμισε τις καρδιές, τόσο τις δικές σας όσο και τις δικές μας με ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο για τόπο και τις οικογένειές μας.

            Ένα κίνημα που δημιουργήθηκε από όλον τον ελληνικό λαό, για τον ελληνικό λαό, και θα εφάρμοζε κάτι πρωτοποριακό, την αμεσοδημοκρατία.

            Τώρα, ενάμισο χρόνο μετά, μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιωπής κι ένα πολυπόθητο, αλλά καθυστερημένο και στηριγμένο σε παλαιοκομματικές μεθόδους και νοοτροπίες και με πολλά προβλήματα συνέδριο, ερχόμαστε στη σημερινή μέρα για την Κορινθία.

            Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως οι ΑΝΕΛΛ νομού Κορινθίας, ειδικά τον τελευταίο καιρό αδυνατούν να καλύψουν επί της ουσίας τις ανάγκες του τόπου και του λαού.

            Είναι ένα κίνημα που συνεχώς φυλλοροεί, ακολουθεί παλαιοκομματικές πρακτικές, έχει στους κόλπους της πολιτικούς καιροσκόπους που εξυπηρετούν σκοπιμότητες, και η αμεσοδημοκρατία μένει μόνο στις δηλώσεις, και που προσφάτως φιλοξενεί στη Συντονιστική Επιτροπή ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, καθ’ ομολογία δική τους.

            Πολιτική δυστυχώς δεν γεννάται στο γραφείο ούτε κατά τη διάρκεια γευμάτων ούτε φιμώνοντας και καπηλεύοντας το έργο κάποιων, και προάγοντας κάποιους άλλους έχοντας ως μοναδικό κριτήριο το αστικό life style τους.

            Πολιτική γεννάται στο πεζοδρόμιο, δίπλα στον καθημερινά δοκιμαζόμενο οικογενειάρχη που δυστυχώς δεν έχει σταματήσει να πηδάει από τα μπαλκόνια.

            Ως εκ τούτου για να μπορώ να συνεχίσω να κοιτάζω τους ψηφοφόρους μου στα μάτια, αποχωρώ από τους ΑΝΕΛΛ Κορινθίας και ζητώ τη διαγραφή μου, ενώ παράλληλα αποσύρω και την εκλογική μου δύναμη.

            Ο αγώνας συνεχίζεται …

ΛΙΤΣΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ