Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Παναιγιάλειος - Αστέρας Μαγούλας & Καλλιθέα - Πανηλειακός

Καραγιάννης: «Σταματήστε το πρωτάθλημα» | onsports.gr
O Πανηλειακός θα δοκιμαστεί στην Καλλιθέα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα
Το παρών θα δώσουν πολλοί φίλοι της ομάδας που κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί από τον Πύργο που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να την βοηθήσουν να πετύχει το τέσσερα στα τέσσερα.
Στα αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέτρος Δημητρίου προετοιμάζει την ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς για το παιχνίδι της Δευτέρας (21/10) με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» κα θα έχει στην διάθεση του τους Καλαϊτζίδη και Μπιτάνγκ που ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Επίσης ο Σταματής βελτιώνεται νε μέρα με την μέρα και ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να είναι στο σχήμα που θα επιλέξει. Αντίθετα με τον Καραπέτσα που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και βρίσκεται εκτός πλάνων.
O Παναιγιάλειος είναι το λογικό φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας.
O Aχαρναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών  και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη που θα σημάνει την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.
Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Αχαρναϊκού απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς, οι οποίοι θα δώσουν περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερο πάθος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Παπαδόπουλος ανέλαβε να οδηγήσει, τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, τους «πράσινους» και είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Τώρα στην ομάδα της Εύβοιας ο Γιώργος Λάμπρου δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του. Δεδομένα ο Χρήστος Πουρής έχει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάζει, ενώ εκτός μάχης είναι τόσο ο Κάρλος Φοντακάρο με τον Αλέξανδρο Τσούτση οι οποίοι επίσης έχουν προβλήματα και δεν θα καταφέρουν να πάρουν μέρος στον αγώνα της Δευτέρας στο Μενίδι.
Τις πύλες του θα ανοίξει την Κυριακή το δημοτικό στάδιο της Άμφισσας για πρώτη φορά φέτος στη Football League. Έτσι ο Φωκικός θα επιστρέψει στο σπίτι του υποδεχόμενος εκεί την Παναχαϊκή.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Τίμου Καβακά στον πάγκο της Παναχαϊκής , ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Νίκος Αμανατίδης.
Στα αγωνιστικά, ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και μοναδικός απόντας θα ε΄ναι , ο Ζλάτκοβιτς που βρίσκεται στην πατρίδα του για να διευθετήσει ένα πρόβλημα που υπάρχει με τη βίζα του.
Με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα θα αντιμετωπίζει τον Βύζαντα Μεγάρων η Επισκοπή, όπως τόνισε ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο τεχνικός της ρεθυμνιώτικης ομάδας επισήμανε σε δηλώσεις του για το κυριακάτικο παιχνίδι πως δεν ξεγελιέται από την βαθμολογική θέση των Μεγαρέων, καθώς είναι καλή και έμπειρη ομάδα.
Με αρκετές απουσίες αναχώρησε   για την Κρήτη ο Βύζας Στην αποστολή όμως δεν βρίσκεται ο Αργυρίου που είχε επεισόδιο με τη διοίκηση τις προηγούμενες μέρες. Μαζί του στα Μέγαρα θα μείνουν οι τραυματίες Μπέλερης, Μεϊντί, Σταμέλος και ο τιμωρημένος Παπαευθυμίου.
Στην αποστολή είναι οι: Λούκιτς, Μούζος, Ταμπάκης, Γιάντριτς, Μανδύλης, Αρναρέλης, Μαρίνης, Σταμόγιαννος, Δημόπουλος, Μαζιώτης Α, Μαζιώτης Ι., Λέκκας, Γκαϊδατζής, Παπαδημητρίου, Τσακιράκης, Κοντούλης, Νικολέτος, Ζάρκος.
Ο Βασίλης Γωνιωτάκης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην γάμπα και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σήμερα οι παίκτες προπονήθηκαν στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς. Ο Γιώργος Πυθαρούλης έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης ενώ ο Βασίλης Βαλλιάνος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στον 1ο όμιλο για την 4η αγωνιστική της Β' εθνικής κατηγορίας έχει ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10

Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών (16:00, Δημ. Στάδιο Αχαρνών)
Φωκικός - Παναχαϊκή (16:00, Δημ. Στάδιο Αμφισσας)
Επισκοπή - Βύζας (16:00, Δημ. Γήπεδο Γάλλου)
Φωστήρας - Γλυφάδα (16:00, Δημ. Γυμν. "Σπ. Γιαλαμπίδης")
Παναιγιάλειος - Αστέρας Μαγούλας (16:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/10Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου (16:00, Δημ. Στάδιο Περιβολίων)
Καλλιθέα - Πανηλειακός (18:00, Δημ. Στάδιο "Γρ. Λαμπράκης")