Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ;

BOUKOURAS
Τα περιστατικά που έγιναν στο Λουτράκι κατά την διάρκεια κατάθεσης στεφάνων την 25 Μαρτίου και τα σοβαρά επεισόδια που δημιούργησε ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας, μαζί με τα γεγονότα στον Μελιγαλά είναι στα χέρια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Οπως πάνε τα πράγματα δεν είναι μακριά η στιγμή που ο βουλευτής ο οποίος αμαύρωσε την εθνική εορτή, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη..!
Ο βουλευτής είχε προσωπική εμπλοκή και συμμετοχή στα γεγονότα..!


«Η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας» τονίζει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στην επιστολή, που απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη (σσ. και μάλιστα στο σπίτι της) επιστολή, που συνοδευόταν από έγγραφο της Αστυνομίας, με τα περιστατικά αξιόποινων πράξεων, μελών ή οπαδών του συγκεκριμένου κόμματος, μετά την επίθεση στη λαϊκή αγορά της Ραφήνας.
Τα συνολικά 32 περιστατικά (13 στην Αττική και 19 στην υπόλοιπη Ελλάδα), όπως τόνισε ο κ. Δένδιας σε ανακοινώσεις, που έκανε το απόγευμα, συνιστούν διαρκή δράση εγκληματικής οργάνωσης και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις, γι αυτό και ζητάει να υπαχθούν στο άρθρο 187 του ποινικού κώδικα περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ώστε να αντιμετωπιστούν απο τις Αρχές ως κακουργήματα και να γίνουν συλλήψεις ηθικών και φυσικών αυτουργών.
Δείτε εδώ ολόκληρο τον φάκελο με τα περιστατικά, που εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή. 

http://ppress.gr