Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τον... κατασπάραξαν...οι Πάνθηρες -Ο ΠΑΟ, ήττα με 3 - 0 από τον Πανιώνιο

ÊÏËÏÂÏÓ ÁÑÁÂÉÄÇÓ ÊÏÕÑÏÓ 
 ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ 
KOLOVOS ARAVIDIS KOUROS 
 PANIONIOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)
Στην πρώτη σοβαρή δοκιμασία στο πρωτάθλημα, ο νεανικός Παναθηναϊκός πιάστηκε μετεξεταστέος! Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-0 από τον ψυχωμένο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δείχνοντας τις αδυναμίες τους, οι οποίες “κρύφτηκαν” στην πρεμιέρα, χάρη στην ευνοϊκή εξέλιξη που είχε το ματς για το Τριφύλλι.
Ιστορική νίκη για τον Πανιώνιο που μετά από 54 χρόνια επικράτησε με διαφορά 3 τερμάτων του Παναθηναϊκού και στην κυριολεξία τον... προσγείωσε, τον... εκτροχίασε .
 Σε κακή μέρα ο Καπίνο, άφαντος ο Ζέκα, αρνητικός ο Μέντες (αποβλήθηκε στο 85’) μπήκε αργά ο Μπεργκ και απείλησε σε δύο περιπτώσεις. Τα γκολ των κυανέρυθρων οι Αραβίδης, Κολοβός και Μαρινάκης (αυτ.).

Στο 40' ο Αραβίδης έκανε μία εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Κουτρουμπή και με σουτ στην κλειστή γωνία του Καπίνο άνοιξε το σκορ.Ο Πανιώνιος στο 71' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κολοβού πήρε διαφορά δύο τερμάτων.
Οι “πράσινοι” βγήκαν μαζικά μπροστά άφησαν εντελώς εκτεθειμένη την άμυνά τους και στο 80΄ο Ντούνης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0. Ο Παναθηναϊκός έμεινε και με 10 παίκτες στο 84' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μέντες.
Στο 88' οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν και στο τρίτο τους τέρμα μετά το γύρισμα του Κούρντι και την κόντρα του Μαρινάκη με τον Αραβίδη.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (81' Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ (66' Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58' Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Νάνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46' Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85' Αμπέιντ), Ντίνας, Καρέλης (66' Μουζακίτης).