Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

 Παυλόπουλος: Ο Παπανδρέου συνήθισε να είναι τιμητής των πάντων

pavlop
Ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real FM επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News για έλεγχο του ΣΔΟΕ στο ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου».
«Ο κ. Παπανδρέου, θεωρεί ότι το να υπάρχει ένας έλεγχος σε ότι αφορά και εκείνον είναι κάτι το οποίο είναι έγκλημα καταξίωσης. Έτσι συνήθισε ο κ. Παπανδρέου. Χωρίς να δέχεται κανέναν έλεγχο να είναι κήνσορας. Τιμητής των πάντων. Ο άνθρωπος ο οποίος έρχεται και λέει «πως κάνατε αυτή την έρευνα», ενώ θα μπορούσε να πει «εγώ θα περιμένω τον έλεγχο».
«Ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης περιφερόταν ανά την υφήλιο διασύροντας τη χώρα του», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τη συνέντευξη της αντιπροέδρου της Κομισιόν, κας Ρέντιγκ, στην Real News.
«Η συνέντευξη της αντιπροέδρου της Κομισιόν κ. Ρέντινγκ είναι ίσως η σημαντικότερη συνέντευξη στελέχους της Ευρωπαϊκής επιτροπής που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Η ευρωπαϊκή ένωση και η ευρωζώνη ήταν παντελώς ανέτοιμη να αντιμετωπίσει μια κατάσταση σαν και αυτή στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα. Τονίζει το μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα μέσα στο οποίο λειτουργεί αυτή την ώρα η ευρωπαϊκή ένωση. Τα μνημόνια ήταν μια εσφαλμένη συνταγή. Αυτό λέει η κα Ρέντινγκ. Με αυτή την πολιτική δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ευρώ, αυτόν τον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο, ο οποίος είναι και νομισματικός πόλεμος», κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

ysterograga.gr