Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Κοινός υποψήφιος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια ο Σγουρός

Giannis-Sgouros
(Photo Eurokinissi)
Στη στήριξη της υποψηφιότητας του σημερινού Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και για τις εκλογές του 2014, φαίνεται ότι καταλήγουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”.
Ο Γιάννης Σγουρός ήταν ο υποψήφιος τον οποίο στήριξε το… μισό ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πανίσχυρος στην εξουσία, δυσκολεύτηκε ωστόσο να κερδίσει τον Βασίλη Κικίλια, τον οποίο είχε επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς και στήριξε η Νέα Δημοκρατία.
Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, που θα έχουν εκ των πραγμάτων βαθύ πολιτικό περιεχόμενο και σημασία, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξουν να συνθέσουν δυνάμεις, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη Χρυσή Αυγή που δείχνει απειλητικές διαθέσεις, στη στρατηγική επιδίωξή της να κάνει καταγραφή κοινωνικής επιρροής, ενόψει των εθνικών εκλογών, όποτε και αν γίνουν αυτές.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, συγκλίνουν οι ασφαλείς πληροφορίες ότι η κοινή υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού έχει ήδη κλειδώσει, και το κυβερνητικό στρατόπεδο περιμένει τους υποψηφίους που θα κατεβάσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή.