Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο Διομήδης Νταούλας διευθυντής του Ανδριανού

Giannis-Andrianos
Το γνωστό κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Διομήδη Νταούλα εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Ανδριανός για τη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού επιχειρεί να θωρακίσει εγκαίρως το πολιτικό γραφείο του για τον δύσκολο χειμώνα που περιμένει την κυβέρνηση, και με δεδομένο ότι είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον, στο περιθώριο της κοινωνικής δυσφορίας για τα μέτρα του Μνημονίου, που μπορεί να φέρουν πιο κοντά τις πρόωρες εκλογές.
Ο Διομήδης Νταούλας διετέλεσε στο παρελθόν στενός συνεργάτης του σημερινού Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την εποχή που ο τελευταίος ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας, και το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είχε υπό την ευθύνη του τις σχέσεις με τους πολίτες, αλλά και με την υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Ο Γιάννης Ανδριανός από την άλλη, βουλευτής Αργολίδας και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Κώστα Καραμανλή την περίοδο της προεδρίας του στη Νέα Δημοκρατίας και της πρωθυπουργίας του, έχει αναλάβει από τον Αντώνη Σαμαρά ένα νευραλγικό πόστο στην κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο τομέας του αθλητισμού παραμένει κομβικής σημασίας.