Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

“Βρώμικος πόλεμος εναντίον της οικογένειας Παπανδρέου”

papΤο γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το δημοσίευμα  της εφημερίδας Real News, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου βρίσκεται στη λίστα του ΣΔΟΕ.
Στην απάντησή του ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι, όπως και δεκάδες άλλοι φορείς, το Ίδρυμα ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ και δεν βρέθηκε κάποια παρατυπία.
«Η εφημερίδα Realnews, σε σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει το οποίο και προβάλει σαν κεντρικό θέμα στο αυριανό πρωτοσέλιδό της, με τίτλο “Σε λίστα του ΣΔΟΕ το Ίδρυμα Α. Παπανδρέου”, επέλεξε από το σύνολο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από το ΣΔΟΕ, να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στο ΙΑΠ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και κάνει λόγο για συντονισμένο πόλεμο στην οικογένεια Παπανδρέου:
«Έτσι κι αλλιώς, αποτελεί γνωστό στοιχείο του βρώμικου πολέμου εναντίον των Παπανδρέου και του Ιδρύματος -επιβεβαιώθηκε και πρόσφατα από τις σχετικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, παλαιότερων και νεότερων- πως… για ό,τι έγινε στη χώρα πριν από το 2009 φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου, για ό,τι έγινε μετά το 2009 φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου», υπογραμμίζει συγκεκριμένα.
Λίγο αργότερα, η Real News απάντησε στην ανακοίνωση Παπανδρέου, αναφέροντας πως: «Δεν συνηθίζεται τα αποτελέσματα των ελέγχων του ΣΔΟΕ να τα ανακοινώνουν οι ελεγχόμενοι. Αρμόδιο να δημοσιοποιήσει το πόρισμα της έρευνάς του και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα είναι το ίδιο το Σώμα»...
ysterogafa.g