Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τίτλοι τέλους για Λέτο στον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Λέτο, με Καζιγιάμα στην Κρήτη
Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι προς το παρόν ο μόνος ποδοσφαιριστής της «μαύρης λίστας» που έφυγε και με τη... βούλα από τον Παναθηναϊκό...
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε  το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή στη λύση του συμβολαίου του με τους «πράσινους» αφού συμφωνήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα εισπράξει το οφειλόμενο ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Έτσι, με την απομάκρυνση του «Σέμπα» ανοίγει ο… δρόμος για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω πληρότητας των ξένων στο «πράσινο» ρόστερ.
Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο, υποστηρίζοντας πως η παρουσία του στο «τριφύλλι» του έχουν εξασφαλίσει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα. Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών. Hasta siempre, amigo!».