Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς Τοροσίδη στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός


Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στον Πανιώνιο. Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή, με τον Ντιάκιτε να είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σιόβας και Τάτος, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε δικέφαλο μηριαίο και προσαγωγό αντίστοιχα. Ο Μάρκο Πάντελιτς συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε για ακόμη μία ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Στο μεταξύ η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά από καιρό, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας δεν θα μπορούσε να μην βγάλει ειδήσεις. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε κόντρα με τον Χρήστο Παναγόπουλου λόγω των ανακοινώσεων του Παναθηναϊκού κατά της διαιτησίας.
Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν οι ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο και με αυτήν την αφορμή υπήρξε η κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις ανακοινώσεις των "πράσινων" πριν και μετά τους αγώνες με τις οποίες αφήνουν υπονοούμενα για στημένα παιχνίδια. Εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής επιτέθηκε σε στελέχη του Παναθηναϊκού με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφερόμενος στη στάση που θα πρέπει να έχει η λίγκα, τόνισε: "Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η Λίγκα ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται στα μέλη του συνεταιρισμού που κάνουν κακό στο προϊόν και στα μέλη που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο. Επίσης θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα αντιδράσουμε σαν Λίγκα απέναντι στο φαινόμενο να πληρώνουν κάποιοι τον συνεταιρισμό και κάποια μέλη του συνεταιρισμού να τους επιτίθενται και να τους καθυβρίζουν."

newsit.gr