Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Παραιτήθηκε η Αντιπρόεδρος του Δ. Σ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης η Πηνελόπη Αλογογιάννη. Νέος γραμματέας στο Δ. Σ. ο Σωτήρης Δούρης στη θέση της κ. Γκαϊνά

Με επιστολή της προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , κ. Χριστίνα Καζάνη , η Δημοτική Σύμβουλος κ. Πηνελόπη Θ. Αλογογιάννη, με τη σύμφωνη γνώμη της μειοψηφίας υπέβαλε την παραίτηση της από την θέση της Aντιπροέδρου του Δ.Σ.. Οι λόγοι της παραίτησης όπως αναφέρει στην επιστολή της η κ. Αλογογιάννη είναι προσωπικοί , ενώ θεώρησε και τον ρόλο της ως Aντιπρόεδρος του Δ. Σ. "διακοσμητικό" και ότι δεν είχε κανένα ρόλο παραμονής στη θέση αυτή. Η κ. Αλογογιάννη παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος της μείζωνος αντιπολίτευσης του Δημήτρη Σκούρα. Νέος Αντιπρόεδρος του ΔΣ θα οριστεί στην επόμενη συνεδρίαση μετά από ψηφοφορία!

Η Φρόσω Γκαϊνά  «έφυγε» και από γραμματέας του ΔΣ!

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε και επίσημα η διαγραφή της Δημοτικής Συμβούλου κ. Φρόσως Γκαϊνά από το συνδυασμό "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ", του Δημήτρη Σκούρα, η οποία παραμένει ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος και δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του γραμματέα στο Δ. Σ.
Έτσι λοιπόν έγινε η αντικατάστασή της. Νέος γραμματέας ορίστηκε ο κ. Σωτήρης Δούρης από το συνδυασμό " ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" του Δημάρχου Αντώνη Κλαδούχου.