Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ωραία ντρίπλα: Με μήνυση απαντάει ο Καμμένος στις κατηγορίες Λίατσου! (ηχητικό)

Στα δικαστήρια οδηγούνται Αιμίλιος Λιάτσος και Πάνος Καμμένος με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Π+13».
«Εγώ μιλά τη γλώσσα του λαού, ο Καμμένος τη γλώσσα των βιομηχάνων» είπε ο Αιμίλιος Λιάτσος για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» σχετικά με τις χρηματιστηριακές δραστηριότητες του κ. Καμμένου. 

«Να μας απαντήσει ο κ. Καμμένος για το χρηματιστήριο όταν ο κοσμάκης έχανε τα λεφτά του και οι Καμμένοι, οι Βουλγαράκηδες και οι Νεονάκηδες κέρδιζαν» είπε ο κ. Λιάτσος στον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος επικοινώνησε με τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και λίγο αργότερα στον «αέρα» του real fm μίλησε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ ο οποίος έκανε λόγο για «λάσπη» παραπέμποντας στη δήλωση του κ. Καμμένου ότι η υπόθεση θα λυθεί στη δικαιοσύνη αφού θα κατατεθεί αγωγή στον εκδότη της εφημερίδας. 

Ο κ. Κουικ αμφισβήτησε την αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας εκ μέρους του δημοσιογράφου επειδή όπως είπε δεν επικοινώνησε με την άλλη πλευρά πριν δημοσιεύσει το ρεπορτάζ και επανέλαβε ότι για όλες τις υποθέσεις που αναφέρεται το δημοσίευμα υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις που έχουν δικαιώσει τον Πάνο Καμμένο.

Για να ακούσετε τη συνέντευξη του κ. Κουίκ πατήστε  εδώ

Πηγή:Δεξί Εξτρέμ
se-blepo.blogspot.com