Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πολιτική συζήτηση στη ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αγίων Θεοδώρων

Η διευρυμένη, σε πλήρη σχεδόν απαρτία ΔΗΜ Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αγίων Θεοδώρων, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για να συζητήσουν όλοι μαζί τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το ρόλο των τοπικών κοινωνιών στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.

Η συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο SIAGAS BEACH στους Αγίους Θεοδώρους, διεξήχθη σε ομολογουμένως πολύ καλό κλίμα και συμμετείχαν εκτός των άλλων ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, η πρώην Βουλευτής κ. Αθηνά Κόρκα, ο κ. Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος, ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαριλένα Σούκουλη, ο κ. Χρήστος Δήμας και ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Δημήτρης Μήλιος.

Τα παρευρισκόμενα στελέχη του κόμματος τοποθετήθηκαν πάνω στις τρέχουσες πολιτικές αναλύσεις και ανέδειξαν ο καθένας ξεχωριστά τα φλέγοντα ζητήματα της χώρας αλλά και ειδικότερα του νομού Κορινθίας.

Ακολούθησε πολιτική κουβέντα με κατάθεση πλήθους ερωτήσεων και προβληματισμών από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Η συνάντηση κατέδειξε την πίστη και τη προσδοκία όλων ότι στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά θα πετύχει τους στόχους της και έκλεισε με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν όλοι μαζί πολύ σύντομα και πριν την ημερομηνία των εκλογών σε μια νέα συνάντηση.

Γιώργος Παπαγεωργίου
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίων Θεοδώρων

node-korinthias