Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στηρίζει Δράκο στην Πελοπόννησο η Έλσα Παπαδημητρίου


Αθήνα

Τέλος στο ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα για τον εάν θα στήριζε την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η κ. Παπαδημητρίου συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και αμέσως μετά ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει την κομματική επιλογή, δηλαδή την υποψηφιότητα του Δημήτρη Δράκου.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά η κ. Παπαδημητρίου εξερχόμενη της Ρηγίλλης δήλωσε: «Εγώ αισθάνθηκα ότι δεν είχα ποτέ καμία ένταση με όσα είπα, και απ' ότι προσέλαβα από την κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο ούτε εκείνος είχε».
Ειδικά για την υποψηφιότητα του κ. Δράκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είπε ότι στηρίζει την κομματική επιλογή, «αναγιγνώσκοντας πάντα με ρεαλισμό τα τεκταινόμενα».
«Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία. Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει να διώξει εμένα» απάντησε σε ερώτηση αν θα παραμείνει στο κόμμα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ