Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

«Supergirl»: Ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision [βίντεο]

Eurovision 2020: Ενθουσιασμένη η Stefania από το SUPERG!RL 

Το τραγούδι με το οποίο η 17χρονη Stefania την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision μόλις κυκλοφόρησε!
Πρόκειται για το «Supergirl» το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Αντίστροφη Μέτρηση» της ΕΡΤ. Είναι ένα σύγχρονο pop, up tempo τραγούδι με έθνικ στοιχεία το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 14 και 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Το τραγούδι ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το «Supergirl» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την καθημερινότητα της Stefania, η οποία πρέπει να βρει τη δύναμη να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της ως μαθήτρια και ταυτόχρονα να κυνηγήσει το όνειρό της, που είναι το τραγούδι.
«Η Stefania έχει μια πολύ δυνατή φωνή και πολύ ωραία χροιά» δήλωσε ο συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος προσθέτοντας πως «για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι για την Stefania, αφού θέλαμε ένα που να ταιριάζει τόσο στην ηλικία όσο και στην προσωπικότητα της. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για το διαγωνισμό της Eurovision με τους Arcade, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα από συνθέτες και παραγωγούς, ενώ είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Sharon Vaughn, μια εξαιρετική στιχουργό».


.eleftherostypos.gr/