Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ο Πελοπίδας Καλλίρης Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας - Ποίοι είναι οι πρώτοι 28 γενικοί γραμματείς των υπουργείων

 https://sfedona.gr/wp-content/uploads/2019/04/KALLIRISPEL-324x160.jpg
Ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση οι πρώτοι 28 Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς που θα αναλάβουν από την Τετάρτη καθήκοντα.

Πρόκειται για στελέχη που μαζί με τους νέους υπουργούς και υφυπουργούς κάνουν πράξη τη δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διεύρυνση και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας με πρόσωπα που προέρχονται και από τον ιδιωτικό τομέα και δεν έχουν στο παρελθόν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.
Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο πρωθυπουργός, βασική προτεραιότητα της

Καθαρισμοί ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας

 
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι καθαρισμοί των ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Στη συνέχεια των καθαρισμών στη Δυτική & Κεντρική Κορινθία άρχισαν οι εργασίες στην πόλη της Κορίνθου και πρόκειται να συνεχιστούν και στην Ορεινή Κορινθία.
 
Εδώ και λίγες μέρες εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και άρχισαν οι επεμβάσεις στον

Ο Θανάσης Παπαχριστοπουλος κέρδισε την έδρα στη Δυτική Αθήνα και ορκίζεται αυριο βουλευτής, αυριο ΣΥΡΙΖΑ


https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2019-07-14/kouroublispapaxristopoulos.jpg



Τέλος το θρίλερ με την διεκδίκηση της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο στον δυτικό τομέα της Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε... Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.αύριο στις 11 το πρωί ορκίζεται βουλευτής στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, καθώς το  Πρωτοδικείο  επικύρωσε την εκλογή του...

Οι δυο υποψήφιοι βουλευτές είχαν πολύ μικρή διαφορά στις ψήφους (μόλις έξι σταυρούς) και  τη μεταξύ τους διαμάχη να λύνει  το Πρωτοδικείο που αποφάσισε πως η έδρα στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, πάει στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.
Ο πρώην υπουργός ζήτησε επανακαταμέτρηση λόγω της μικρής διαφοράς μόλις έξι σταυρών, η οποία και ολοκληρώθηκε την Τρίτη επιβεβαιώνοντας την.
Ήδη από την Δευτέρα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε δηλώσει πως αν έχανε στην επανακαταμέτρηση θα προσέφευγε στο εκλογοδικείο λόγω παρατυπιών που είχαν εντοπίσει συνεργάτες του.


Διατροφή και ασκήσεις για πρησμένα και βαριά πόδια


 
Ύστερα από μια δύσκολη και κουραστική ημέρα, τα πόδια μας μπορεί να είναι πρησμένα και βαριά και αυτό συμβαίνει γιατί διαταράσσεται η ισορροπία των υγρών, τα οποία «λιμνάζουν» και προκαλούν το πρήξιμο.
H ακινησία, η ορθοστασία, η ζέστη, αλλά και ορισμένα φάρμακα, όπως λ.χ. η κορτιζόνη ή το πολύ αλάτι στο φαγητό, μπορεί επίσης να ευθύνονται για τα πρησμένα πόδια σας.
Eμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με τροφές πλούσιες σε νερό, όπως φρούτα και λαχανικά. Tρόφιμα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι το καρπούζι, το αγγούρι, τα πορτοκάλια και τα σταφύλια. Aκόμη, μπορείτε να τρώτε φράουλες, κεράσια, μπρόκολα και παντζάρια. Όλα αυτά τα τρόφιμα, εκτός του ότι είναι αντιοξειδωτικά, εμποδίζουν τα οιδήματα και την κατακράτηση υγρών ...................

Πώς πετυχαίνουν τα έθνη; Το νέο βιβλίο από τις εκδόσεις της διαΝΕΟσις παρουσιάζεται επισήμως τη Δευτέρα 22/7



Η διαΝΕΟσις συνεχίζει την εκδοτική δραστηριότητά της με ένα νέο βιβλίο με τίτλο "Πώς πετυχαίνουν τα έθνη; - Δέκα κανόνες για έναν κόσμο σε κρίση" του οικονομολόγου και δημοσιογράφου Ρουσίρ Σάρμα και σας προσκαλεί στην παρουσίασή του τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 20:30 (προσέλευση 20:00 - 20:30) στον κήπο της Αίγλης Ζαππείου

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: