Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Επίσκεψη ομιλία υποψηφίου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτου στο Ελληνικό και στην Καλλιθέα Τρίτη 7 Μαΐου


tsiotos.gr

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5 ΣΤΗ ΒΟΧΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κουστούμι και κείμενο

Οι πιθανότεροι διάδοχοι του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

 
Για μια «νέα σελίδα» κάνουν λόγο στην ελληνορθόδοξη Ομογένεια της Αμερικής μετά και την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου, Δημητρίου. Μια παραίτηση που, ως φαίνεται, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, μια που τα τελευταία χρόνια και με αφορμή τις καταγγελίες για οικονομικά σκάνδαλα, τα οποία και απείλησαν την Αρχιεπισκοπή Αμερικής με το «φάντασμα» της πτώχευσης, ασκούνταν πιέσεις στον κ. Δημήτριο να παραδώσει τα ηνία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, το ενδιαφέρον τώρα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ "ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ"


Αποτέλεσμα εικόνας για δυναμη εξελιξης κορινθος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Είμαστε πολύ περήφανοι για το ψηφοδέλτιο νίκης της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ!
Χθες (5/5/2019), κατατέθηκε και επίσημα στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, η υποψηφιότητα του Συνδυασμού μας για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.
Οι συντοπίτες μας αναγνωρίζουν ήδη την υπεροχή του ψηφοδελτίου μας στην καταλληλότητα των υποψηφίων και του επικεφαλής μας, Πελοπίδα Καλλίρη, για τη Διοίκηση του Δήμου Κορινθίων.
Προσωπικότητες με αποδεδειγμένες ικανότητες και ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Επιστήμονες, επαγγελματίες, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και κλάδων, έμπειροι αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι της νέας γενιάς. Πολίτες που συνδεόμαστε με μια συμφωνία αρχών και αξιών για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.
Μαζί με το μεγάλο πλήθος των συνοδοιπόρων- υποψηφίων  μας που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια όλων των κοινοτήτων της επικράτειας του Δήμου μας, αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την εξέλιξη του τόπου μας σε επίπεδο προσώπων, οράματος και πολιτικών. Και μαζί με τους πολίτες, το αυτονόητο θα γίνει πράξη! Η εξέλιξη του τόπου μας θα γίνει πράξη!
Οι υποψήφιοί μας με μια ματιά…

Κώστας Δέρβος: Αν τα "θα" ήταν πράξεις, ο Τσίπρας θα ήταν πλανητάρχης

Κώστας Δέρβος: Αν τα "θα" ήταν πράξεις, ο Τσίπρας θα ήταν πλανητάρχης
 
 
Η συνέντευξή μου στην Βίκυ Σαμαρά για το News 24/7:

Ποιος είναι αριθμητικά ο στόχος της ΝΔ στις ευρωεκλογές; Με τι ποσοστό θα έχει δοθεί το μήνυμα πολιτικής αλλαγής, που έχει ορίσει ο κ. Μητσοτάκης ως το ζητούμενο αυτών των εκλογών;

Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να στείλουμε άξιους ανθρώπους στο ευρωκοινοβούλιο. Συνεπώς, με τόσους άξιους συνυποψηφίους, δεν θα ήθελα να βάλω κάποιο όριο ως στόχο. Ως προς το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, αυτό έχει προλάβει να το ορίσει ο κ. Τσίπρας ήδη από τις προηγούμενες ευρωεκλογές, όταν το τοποθέτησε στο 3,5%. Στη Νέα Δημοκρατία όμως θέλουμε ένα μήνυμα πολύ πιο ξεκάθαρο, πολύ πιο δυναμικό και πιστεύουμε ότι οι πολίτες θα το στείλουν με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ Δήμου ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ( ονόματα)


Ο συνδυασμός έχει ως εξής:


Έμβλημα Συνδυασμού



Όνομα Συνδυασμού

ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ


ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
(υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων)

Εκλογική Περιφέρεια  Άσσου – Λεχαίου

Kατατέθηκε ο συνδυασμός του Γιώργου Δέδε «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» (ονόματα)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο
Κατατέθηκε την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, στο Πρωτοδικείο της Τρίπολης, η υποψηφιότητα του Συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ανά Εκλογική Περιφέρεια:

Στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στο συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" σε 41 υποψήφιους οι 21 είναι γυναίκες.


Ίσως να είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο δημοτικού συνδυασμού στην Ελλάδα , που η πλειοψηφία του την αποτελούν γυναίκες. Συγκεκριμένα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , ο συνδυασμός "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Επαμεινώνδα Κατσούλα, αποτελείται  από 21 υποψήφιες γυναικες σε σύνολο 41 υποψηφίων.
Η δήλωσης του συνδυασμού κατέθεσε λίγη ώρα πριν εκπνεύσει χθες τα μεσάνυχτα, το χρονικό περιθώριο ο επικεφαλής του Επαμεινώνδας Κατσούλας.  

Οι υποψήφιοι των 6 συνδυασμών στον Δήμο Αιγιαλείας - ΟΛΑ τα ονόματα Εκλογές 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ αιγιαλειασ
Έξι συνολικά θα είναι οι συνδυασμοί που κατέθεσαν τα ψηφοδέλτιά τους στο αρμόδιο Πρωτοδικείο Αιγίου, ώστε να συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη δημάρχου, δημοτικού συμβουλίου και συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων στο Δήμο Αιγιαλείας.
Αναλυτικά, οι έξι συνδυασμοί που συμμετέχουν είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά των επικεφαλής): "Αιγιάλεια Αύριο" (Χρήστος Γούτος), "Αιγιάλεια Τώρα" (Δημήτρης Καλογερόπουλος), "Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιαλείας" (Αγγελική Κουρή), "ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αιγιάλεια" (Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος), "Αιγιαλέων Πόλις" (Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος) και "Ποιοτική Αιγιάλεια" (Βασιλική Ψυχράμη).
Έξι συνολικά θα είναι οι συνδυασμοί που κατέθεσαν τα ψηφοδέλτιά τους στο αρμόδιο Πρωτοδικείο Αιγίου, ώστε να συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη δημάρχου, δημοτικού συμβουλίου και συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων στο Δήμο Αιγιαλείας. Μετά τον σχετικό έλεγχο, αναμένεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας η ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών, που σηματοδοτεί και την τελική ευθεία για τις εκλογές.
Αναλυτικά, οι έξι συνδυασμοί που συμμετέχουν είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά των επικεφαλής): "Αιγιάλεια Αύριο" (Χρήστος Γούτος), "Αιγιάλεια Τώρα" (Δημήτρης Καλογερόπουλος), "Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιαλείας" (Αγγελική Κουρή), "ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αιγιάλεια" (Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος), "Αιγιαλέων Πόλις" (Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος) και "Ποιοτική Αιγιάλεια" (Βασιλική Ψυχράμη).
«Αιγιάλεια τώρα»
Το κατώφλι του Πρωτοδικείου Αιγίου, πέρασε το πρωί του Σαββάτου 4 Μαΐου, ο επικεφαλής της παράταξης «αιγιάλεια τώρα» και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, προκειμένου να καταθέσει το φάκελο κατάρτισης του συνδυασμού του.
Στο ψηφοδέλτιο μετέχουν συνολικά 50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 17 υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Αιγίου που είναι και ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και των 6 Δημοτικών Ενοτήτων είναι οι παρακάτω:

Κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Τρίπολη ο συνδυασμός " Πελοποννησιακή Συμμαχία" Επικεφαλής ο Γιάννης Μπουντρούκας

Σχετική εικόνα
Κατατέθηκε εχθές στο Πρωτοδικείο Τρίπολης ο συνδυασμός Πελοποννησιακή Συμμαχία επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιάννης Μπουντρούκας. Ένας συνδυασμός που αποτελείται από καταξιωμένους πολίτες από τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες. Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας στις 07:30 μ.μ. θα γίνει η παρουσίασή του. Τον συνδυασμό Πελοποννησιακή Συμμαχία αποτελούν οι εξής:

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Περιοδεία Τατούλη στην Αγία Ειρήνη, στη Μαγούλα, στη Σπάρτη, στη Μεταμόρφωση, στη Συκιά, στην Αγγελώνα και στη Μονεμβασιά


Στη Λακωνία βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με κλιμάκιο συνεργατών του. Ο Πέτρος Τατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπατριώτες και συμπατριώτισσές του στην Αγία Ειρήνη, στη Μαγούλα, στη λακωνική πρωτεύουσα τη Σπάρτη, στη Μεταμόρφωση, στη Συκιά, στην Αγγελώνα και στη Μονεμβασιά.
Οι Λάκωνες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την Περιφερειακή Αρχή και το έργο που έχει συντελεστεί από την Περιφέρεια, ενώ ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε για τη συνέχιση του έργου του. 
"Το έργο που έχουμε εκτελέσει στην Λακωνία είναι πρωτόγνωρο" 

Η κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Δημήτρη Σαραβάκο δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 - ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ - ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Απρόβλεπτα γεγονότα, δυστυχώς εμπόδισαν την Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου με υποψήφιο περιφερειάρχη τον πρώτο αιρετό Νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκο να μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, παρ’ όλα που είμαστε πανέτοιμοι και με ισχυρή αποδοχή από τον Λαό της Πελοποννήσου. Ευχαριστούμε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες μας, τα κόμματα, και ιδιαίτερα όλους τους πολίτες που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια μας.
Η Κίνηση Πολιτών θα συνεχίσει να είναι στη πρώτη γραμμή του αγώνα για το καλό των πολιτών. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ανταρσία στο Μωριά Συμπόρευση για την Ανατροπή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 ΜΑΗ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Παναγιώτης Κάτσαρης  κατέθεσε την Κυριακή 5 Μαΐου  στο Πρωτοδικείο Τρίπολης  το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ Συμπόρευση για την Ανατροπή»  για τις περιφερειακές εκλογές του 2019.
Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από αγωνιστές και αγωνίστριες, νέους και νέες που συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται στα τοπικά κινήματα και στους χώρους δουλειάς, που βιώνουν καθημερινά τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει κυβέρνηση ΕΕ και τοπικοί άρχοντες, και  παλεύουν  για την ανατροπή της αρνούμενοι  κάθε διαχειριστική λογική.
Οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες οι νέοι και οι νέες που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο συντάσσονται  με τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας και δρουν με μοναδικό κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και τα δικαιώματα.
Για να μη ζήσουμε σα δούλοι για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας στις 26 Μάη στηρίζουμε – ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ Συμπόρευση για την Ανατροπή.


Κάτσαρης  Παναγιώτης  του Δημητρίου
(υποψήφιος περιφερειάρχης)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 

Ανταρσία στο Μωριά Συμπόρευση για την Ανατροπή

Η ΡΟΖΑΛΙΝΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ


"Καλωσορίζουμε την Πελαγία - Ροζαλίνα (Πέγκυ) Πουρνάρα στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. Η κόρη του γνωστού και αγαπητού Κορίνθιου καρδιολόγου Γιώργου Πουρνάρα, Νοσηλεύτρια σε μεγάλη ιδιωτική κλινική, συστρατεύεται στη μάχη για την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!  "

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

Τα ψηφοδέλτια της Λαικής Συσπείρωσης στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαικής Συσπείρωσης στο Δήμο ΣικυωνίωνΚατατέθηκαν το Σάββατο 3/5 στο πρωτοδικείο Κορίνθου τα ψηφοδέλτια της Λαικής Συσπείρωσης για το Δήμο Λουτρακίου -Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων:  Δημοτικό και τοπικό ψηφοδέλτιο Κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας


Παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και το ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Υποψήφιος Δήμαρχος

Εκλογική Περιφέρεια ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΦΗΒΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ:ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ-, ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΪ́ΟΥ, 6.30, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

🏃 🏃 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Η πανηγυρική τελετή λήξης της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης». 
Η τελετή λήξης περιλαμβάνει ένα άκρως ενδιαφέρον μάθημα το οποίο πολλοί μαθητές της σχολής είχαν ζητήσει επανειλημμένως: «εφηβική ταυτότητα: η πορεία προς την ενηλικίωση», από τον εξέχοντα καθηγητή εξελικτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλία Μπεζεβέγκη. 
Την λήξη των μαθημάτων θα κηρύξει ο πρόεδρος της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας, Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ενώ η παιδική χορωδία του πνευματικού κέντρου του Δήμου Κορινθίων υπό την διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου θα δώσει τον τόνο, το χρώμα και την Λάμψη της στην τελετή. 
Θα ακολουθήσει δεξίωση και βέβαια   θα γίνει η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών του πρώτου ακαδημαϊκού έτους της σχολής, σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές της Σχολής. 
Σας περιμένουμε!!!!
Παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση σας, προκειμένου να μη δημιουργηθεί καθυστέρηση στην έναρξη του μαθήματος καθώς  η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών θα γίνει πριν την έναρξη του μαθήματος.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ"



Κατατέθηκε την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, στο Πρωτοδικείο της Τρίπολης, η υποψηφιότητα του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», με επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε.
«Η δήλωση κατάθεσης του συνδυασμού των Νέων Δρόμων είναι μια ξεχωριστή στιγμή για όλους εμάς σε αυτή την όμορφη πορεία που έχουμε ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, μια πορεία που μας φέρνει κοντά με χιλιάδες Πελοποννήσιους, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο μας. Ισχυρή μας πεποίθηση, που δυναμώνει κάθε μέρα όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, είναι πως η πορεία αυτή θα έχει νικηφόρα κατάληξη, ώστε να μπορέσουμε μαζί, με σχέδιο και αποφασιστικότητα, να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο σε ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου, όπως πραγματικά της αξίζει», επισήμανε σε δήλωσή του μετά την κατάθεση του συνδυασμού, ο Γιώργος Δέδες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ψηφοδέλτια της Λαικής Συσπείρωσης στο Δήμο Σικυωνίων

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαικής Συσπείρωσης στο Δήμο ΣικυωνίωνΚατατέθηκαν το Σάββατο 3/5 στο πρωτοδικείο Κορίνθου τα ψηφοδέλτια της Λαικής Συσπείρωσης για το Δήμο Σικωνίων: Δημοτικό και τοπικό ψηφοδέλτιο Κοινότητας Σικυώνας - Κιάτου



Παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του Δήμου Σικυωνίων και το ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Σικυώνας - Κιάτου

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Υποψήφιος Δήμαρχος


Εκλογική Περιφέρεια ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

Κατάθεση συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βλάσιο Τσιώτο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Spyros Apostolopoulos, Γιόλα Μαστέλλου Βασιλάκη και Βλάσης Τσιώτος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Κατατέθηκε απόψε στο Πρωτοδικείο Κορίνθου ο φάκελος με τις υποψηφιότητες του συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δήμου ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" με υποψήφιο δήμαρχο τον Βλάσιο Τσιώτο.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σήμερα στην Κόρινθο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο