Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Συνεργασία και κοινή κάθοδος Γιώργου Δέδε και Οικολογικής Κίνησης Πελοποννήσου



Με κοινή δήλωση συνεργασίας ο Γιώργος Δέδες, επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» και ο Παναγιώτης Σουκαράς, Συντονιστής Οικολογικής Κίνησης Πελοποννήσου, ανακοίνωσαν την κοινή τους κάθοδο στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Ακολουθεί η κοινή τους δήλωση:

Και η Μαρία Κολοκοντέ με τον Πελοπίδα Καλλίρη!

Μια ακόμα αξιόλογη προσωπικότητα, η Μαρία Κολοκοντέ , συμπορεύεται με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και Υποψ. Δημάρχο Πελοπίδα Καλλίρη !
Η κα Κολοκοντέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο.  Κόρη του Φάνη Κολοκοντέ, κυπελλούχου στο τριπλούν και με πορεία πρωταθλητισμού στον Ολυμπιακό Κορίνθου.

Ακόμα 90΄ λεπτά αγωνίας στο πρωτάθλημα Α΄ Κορινθίας για Αστέρα Δερβενιού και Άγιο Γεώργιο. Ποιός θα είναι ο τυχερός - άτυχος


Αποτέλεσμα εικόνας για αστερασ δερβενιου - αγιοσ γεωργιοσ
H αγωνία παρατείνεται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας για ακόμη 90΄ λεπτά καθώς δεν ξεκαθάρισε , κατά την σημερινή  29η (Προτελευταία) αγωνιστική   για το ποια θα είναι  η τρίτη ομάδα ( Αστέρας Δερβενίου ή  Άγιος Γεώργιος), που θα ακολουθήσει τις ομάδες  των Αγίων Θεοδώρων και του ΠΑΣ Κλένια στη Β΄ Κορινθίας, μετά την  την επιστροφή του ΠΑΣ Κόρινθος στο τοπικό πρωτάθλημα.
Σήμερα προτελευταία (29η) αγωνιστική οι δύο ομάδες ηττήθηκαν . Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου έχασε 0 – 1 , στο ΔΑΚ, από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου που απώλεσε και  πέναλτι ενώ Αστέρας Δερβενίου  υπέστη βαριά ήττα με 5 – 1 από τον Πέλοπα , στο Κιάτο
Την τελευταία (30) αγωνιστική ο Αστέρας Δερβενίου αγωνίζεται στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» με τον ΑΟ Ζευγολατιού και ο Άγιος Γεώργιος αγωνίζεται στο Γαλατάκι κόντρα στον Σαρωνικό….
Στις Κλένιες ο τοπικός ΠΑΣ ηττήθηκε με 1 – 5 από την Ελλάδα Βέλου, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα έχασε 0 – 3 από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Στο Ζευγολατιό ο ΑΟΖ επικράτησε με 2 – 0 επί του Σαρωνικού Γαλατακίου, ενώ η πρωτοπόρος και ήδη πρωταθλήτρια Κορινθος 2006 νίκησε με 3 - 0 στα Αθίκια τον τοπικό Τενεάτη. Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός  έχασε με 1 – 4 από τον ΑΟ Λουτρακι, ενώ τέλος στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός επιβλήθηκε  με 4 – 3 επί της Θύελλα Πετρίου.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής
ΠΑΣ Κλένια
-
Ελλάς Βέλου 1 - 5
Αγ. Θεόδωροι
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 - 3
Πέλοπας Κιάτου
-
Αστέρας Δερβενίου 5 – 1
ΑΟ Zευγολατιού
-
Σαρωνικός Γαλατακίου 2 – 0
Παννεμεατικός
-
ΑΟ Λουτράκι 1 - 4
Πανκαμαριακός
-
Θύελλα Πετρίου 4 – 3
Τενεάτης Αθικίων
-
Α.Σ. Κόρινθος 2006 0 – 3
Αγ. Γεώργιος
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου 0 - 1

H Βαθμολογία
(Σε 29 αγώνες)

1
Α.Σ. Κόρινθος 2006
98-11
81
2
ΑΟ Λουτράκι
74-29
70
3
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
56-22
57
4
Πέλοπας Κιάτου
59-30
55
5
ΑΟ Zευγολατιού
50-39
47
6
Παννεμεατικός
40-39
44
7
Θύελλα Πετρίου
34-44
39
8
Πανκαμαριακός
50-57
37
9
Τενεάτης Αθικίων
30-39
37
10
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
33-44
37
11
Ελλάς Βέλου
38-40
36
12
Σαρωνικός Γαλατακίου
35-52
34
13
Αγ. Γεώργιος
25-53
29
14
Αστέρας Δερβενίου
33-57
28
15
ΠΑΣ Κλένια
26-77
14
16
Αγ. Θεόδωροι
18-66
10

ΑΥΡΙΟ στην εκπομπή της Μαίρης Νικολοπούλου , στο SUPER ❤️ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ❤️

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Μαιρη Νικολοπουλου και Γιόλα Μαστέλλου Βασιλάκη, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΑύριο 6 Μαΐου 2019 Κυριακή του Θωμά, στις 15.00 μ. μ., στη τηλεοραση του SUPER, στην εκπομπή ❤️ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ❤️     πο  της Μαίρης Νικολοπούλου 
Καλεσμενες οι κυριες Γιολα Μαστέλλου και Ελίνα Μενούνου. Υποψηφιες με τον Συνδυασμο "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" του Βλαση Τσιωτου, υποψηφιο Δημαρχο Ξυλοκαστρου - Ευρωστινης.

Πέφτει η αυλαία στη SUPER LEAGUE

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της  SUPER LEAGUE , με τα περισσότερα βλέμματα να επικεντρώνονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Αναζητούν την ομάδα που θα ακολουθήσει Λεβαδειακό και Ατρόμητο στη football League και αυτή που θα παίξει μπαραζ. ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ θα παίξουν τα ρέστα τους.

Σοβαρό τροχαίο για τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη – Νοσηλεύεται στο Θριάσιο












Σε τροχαίο ατύχημα στο Περιστέρι ενεπλάκη ο σεισμολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Άκης Τσελέντης. Ο σεισμολόγος νοσηλεύεται στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας και στο πλευρό του βρίσκεται ο συνάδελφος και φίλος του Γεράσιμος Χουλιάρας.

Ζωντανά ραδιοφωνικά ο αγώνας Άγιος Γεώργιος - Ατρόμητος Χιλιομοδίου


Ακούτε με 'ένα κλικ από εδώ

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Τον Πολάκη στη φάκα του έχει βάλει ο Αλέξης Τσίπρας για να κερδίσει την κοινοβουλευτική ασυλία του μέχρι τον επόμενο Οκτώβρη. Υπερπροβολή από τα μέσα ενημέρωσης για να τσιμπήσουν οι αντίπαλοι και να επικεντρώσουν την Αντιπολίτευσή τους σε επικοινωνιακά τεχνάσματα. Το ξεπούλημα της μακεδονικής ταυτότητας

Πέτρος Τατούλης «Ιστορική αναγκαιότητα η συνεννόηση και η σύνθεση των πολιτικών δυνάμεων»


Την ιστορική αναγκαιότητα συνεννόησης και σύνθεσης των πολιτικών δυνάμεων προς όφελος των πολιτών πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια της επετείου της Β΄ Εθνοσυνέλευσης του Άστρους την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει τα φιλελεύθερα διδάγματα της Εθνοσυνέλευσης αυτής να αποτελέσουν το σύγχρονο οδηγό για τη χώρα, ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της».
Ο κ. Τατούλης επεσήμανε ακόμη ότι «πρώτα και κύρια πρέπει να εμπιστευτούμε τις δικές μας δυνάμεις και να μην ελπίζουμε σε κηδεμονίες και δεκανίκια που ιστορικά έχουν αποδειχθεί βαρίδια. Ο άδολος πατριωτισμός των απλών ανθρώπων και η καθαρή σχέση των πολιτικών με τους πολίτες αποτελούσαν πάντοτε τον ασφαλή οδηγό μας για την έξοδο της χώρας από τις κρίσεις που έχει αντιμετωπίσει».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ