Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Β΄ Κορινθίας: Περαχώρα - Ισθμιακός ντέρμπι κορυφής σε κοινή έδρα


 https://images3.imgbox.com/6a/df/pUgGj3mB_o.JPG
Υστέρα  από την αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο , λόγο  αποχής  των  διαιτητών  μετά  τον ξυλοδαρμό  συναδέλφων τους  σε αγώνα της Γ΄ κατηγορίας , οι  αγώνες  ξαναρχίζουν από αυτό το  Σαββατοκύριακο.
Το πρωτάθλημα της  Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας συνεχίζεται, αυτό το Σαββατοκύριακο,  με τη 15η  αγωνιστική
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής  ανοίγει αύριο  Σάββατο  (26-1-2019) στις 15:00 με τους αγώνες του Πανσολυγειακού με το ΑΟ Μαψού , στο Σοφικό που αποτελεί και το ντέρμπι της ουράς, καθώς και του Α.Ο. Λεχαίου με τον Πανευρωστινιακό, στο Λέχαιο.
Της αγωνιστικής , που συνεχίζεται την Κυριακή, δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα  στους συνδημότες Α.Ο Περαχώρας και τον Ισθμιακό, στην κοινή τους έδρα το «Γιάννης Στέφας», την στιγμή που ο τρίτος συνδημότης του και πρωτοπόρος  Ολυμπιακός Λουτρακίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΣ Αγιάννης, στα Αθίκια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Αρχαίας Κορίνθου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Άσσου και την Θύελλα Κ. Διμηνιού, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στόχο την νίκη , για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή, που οδηγεί σε άνοδο. Επίσης ενδιαφέρον έχουν και οι αγώνες του ΑΟ Ασπροκάμπου με τον Άρη Βοχαϊκού, στην Τραγάνα και του Εθνικού Ξυλοκέριζας με τον Ηρακλή Λεχαίου, στην Ξυλοκέριζα…


15η Αγωνιστική
Σάββατο  26/1/19, 15:00
Πανσολυγειακός
-
ΑΟ Μαψού
ΑΟ Λεχαίου
-
Πανευρωστινιακός
Κυριακή 27/1/19, 15:00
Ολυμπιακός Άσσου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΑΠΣ Αγιάννης
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
Άρης Βοχαϊκού
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
Ηρακλής Λεχαίου
ΑΟ Περαχώρας
-
Ισθμιακός