Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Γ΄Εθνική: "Μάχες" Κορινθίων - Δωδεκανησίων - Ντέρμπι κορυφής στην Αμαλιάδα - Η Ερμιονίδα κόντρ στον Ερμή στο αργολικό ντέρμπι.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ3WW7HES8aQUu6d8Dv0wCpHOZBWMDlQE2VpQgpIXleu2CIylsqseOMHzyh9OBLA55am9SRbMDlQrjbEtCtGBxDXX97lnaLaYbYE2lzFvmI0LMtxxHP8_3A9LRNj9g7C-C82dTHRKSIjmB/s1600/DSC_1221.JPG
Με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται, αύριο Κυριακή (16:00) το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Οι τρεις ομάδες της Κορινθίας , στον 6ο όμιλο, αντιμετωπίζουν της ροδίτικες ομάδες. Ο Πέλοπας , στην έδρα του, με στόχο τη συγκομιδή των πρώτων του βαθμών υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου. Αντίθετα στο νησί των «ιπποτών» δύσκολες εξόδους έχουν  ΑΟ Λουτρακίου και ΑΟ Ζευγολατιού κόντρα σε Ρόδο και Ιαλυσό.
Την ίδια ώρα ενώ ο πρωτοπόρος του ομίλου Πανασπροπυργιακός Δόξα, αγωνίζεται με τον Ιωνικό , Προοδευτική και Εθνικός μάχονται στο πειραιώτικο ντέρμπι. Ρεπό έχει το Κερατσίνι.

Η 3η αγωνιστική

Προοδευτική-Εθνικός Πειραιά
Πέλοπας Κιάτου-Διαγόρας Ρόδου
Πανασπροπυργιακός Δόξα-Ιωνικός Νίκαιας
Ιάλυσος-Ζευγολατιό
Ρόδος-ΠΑΟ Λουτρακίου      
Ρεπό ΑΠΟ Κερατσίνι

Στο 5ο όμιλο , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Διαγόρα Βραχνέικων, την ίδια ώρα του ο Αστέρας Βλαχιώτη, αγωνίζεται στην Πύλο κόντρα στον τοπικό Τσικλητήρα. Ενώ η Καλαμάτα, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Βάρδας, ο Πανηλειακός, δοκιμάζεται στην Ζάκυνθο, κόντρα στον Ζακυνθαϊκό.  Η Αχαϊκή , στη Κ. Αχαΐα, φιλοξενεί τον Παλληξουριακό, ενώ στο Λεωνίδιο η τοπική ομάδα μάχεται στο αρκαδικό ντέρμπι (ντέρμπι της ουρας) με τον Παναρκαδικό, με στόχο τους πρώτους τους βαθμούς…

Η 3η αγωνιστική
Πύλος-Αστέρας Βλαχιώτη
Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλου-Διαγόρας Βραχνέικων
Καλαμάτα-ΠΑΟ Βάρδας
Λεωνίδιο-Παναρκαδικός
Ζακυνθαικός-Πανηλειακός Πύργου
Αχαϊκή-Παλληξουριακός

Στο 7ο όμιλο, ενώ ο πρωτοπόρος Αήττητος Σπάτων, υποδέχεται τον Πανθηραϊκό, στην Αργολίδα δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ερμιονίδα και τον Ερμή Κιβερίου. Την ίδια στιγμή στο Άργος ο Παναργειακός αναζητά το πρώτο του τρίποντο με αντίπαλο την Θύελλα Ραφήνας, ενώ η Τριγλία Ραφήνας, αγωνίζεται με την Χαλκίδα, στην Εύβοια, ο Ταμυναϊκός, μάχεται (13:30) με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου. Τέλος ρεπό έχει ο Αιολικός Μυτιλήνης.

Η 3η αγωνιστική
Αήττητος Σπάτων-Πανθηραϊκός
Παναργειακός-Θύελλα Ραφήνας
Ταμυναϊκός-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (13.30)
Ερμιονίδα-Ερμής Κιβερίου
Τρίγλια Ραφήνας-Χαλκίδα
Ρεπό ο Αιολικός