Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Αύριο στο Άργος ο τελικός του Κυπέλλου Αργολίδος 'Ενωση Λέρνας - Αργοναύτης Νέα ΚίουΑύριο  Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017, και ώρα 15:30  διεξάγεται  στο ΔΑΚ Άργους ο τελικός κυπέλλου  της ΕΠΣ Αργολίδας,  ανάμεσα στην Ένωση Λέρνας και τον Αργοναυτη  `Νέα Κίου. Διαιτητής του αγώνα ο Χ. Δρούζας, με βοηθούς τον Χ. Λέκκα και τον Ε. Λυκομήτρο. Παρατηρητης διαιτησίας είναι ο Σωτήρης Δανούσης.
Ο τελικός του Κυπέλλου Αργολίδας θα μεταδοθεί με απευθείας ραδιοφωνική σύνδεση με το ΔΑΚ Άργους από το "Greekradio web channel" και τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

Οι δύο διεκδικητές του κυπέλλου, είναι από τις ισχυρότερες ομάδες  της Αργολίδας, και έφτασαν μέχρι τον αυριανό τελικό καθώς απόκλεισαν διαδοχικά:
Η Ένωση  Λέρνας , εκτός έδρας 1 - 0 τον Ερμή Κιβερίου , 6 - 3  τα Λευκάκια, 1 - 0 τον Ατρόμητο Παναριτίου και τον Αριστείωνα στα πέναλτι 5 - 4 (κανονικός αγώνας και παράταση 0 - 0)

Ο Αργοναύτης Ν. Κίου, εντός έδρας  2 - 0 την Θύελλα Λιμνών, 5 - 1 εκτός έδρας τον ΑΟ Νέα Κίου, 3 - 1, εντός έδρας τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, και 2 - 0 εκτός έδρας τις Σπέτσες.