Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πόσες θερμίδες καίτε κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού;

householdchoresromanou.jpgΠόσες θερμίδες καίτε κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού;


Aν αναβάλλετε κάνετε τος δουλειές του σπιτιού, το γεγονός ότι μπορείτε κάνοντάς τις να κάψετε αρκετές θερμίδες, ίσως είναι το κίνητρο που χρειάζεστε!

Διαβάστε περισσότερα 

dogrunningromanou.jpgΟι κατάλληλες ράτσες σκύλου για αφεντικά που... τρέχουν!


Πολλοί γιατροί όταν πρέπει να συστήσουν σε κάποιον ασθενή να βάλει την άσκηση στη ζωή του, τον συμβουλεύουν να πάρει σκύλο και να πηγαίνει βόλτες μαζί του ή και να τρέχει μαζί του. Είναι δεκάδες εκείνοι που ομολογούν ότι έχασαν βάρος και
κέρδισαν τη χαμένη τους ευεξία, όταν πήραν σκύλο και άρχισαν πηγαίνουν μαζί περίπατο ή για τρέξιμο. Ο σκύλος δεν είναι επομένως απλώς ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είναι και ο καλύτερος φίλος του στο τρέξιμο!

Διαβάστε περισσότερα 

goodfoodbreakfastromanou.jpgΟι 12 καλύτερες τροφές για πρωινό


Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. “Το πρωί να τρως σαν βασιλιάς”, λέει η λαϊκή παροιμία. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βγείτε από την πόρτα του σπιτιού σας χωρίς να έχετε καταναλώσει πρωινό, σκεφθείτε ότι παραλείπετε κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία και την ευεξία σας. Επίσης, παραλείποντας το πρωινό, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να παραφάτε αργότερα στη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα 

ets.memor._alc.jpgΜην πίνετε για να ξεχάσετε –Ανατρεπτική μελέτη


Πίνετε για να ξεχάσετε; Μάλλον δεν θα τα καταφέρετε. Μία νέα, εργαστηριακή μελέτη αποκαλύπτει ότι το ποτό όχι μόνο δεν βοηθάει να ξεχαστούν οι κακές αναμνήσεις, αλλά τις κάνει και εντονότερες.

Διαβάστε περισσότερα 

emptysurgeryroome.jpgΓ.Ν. Ζακύνθου: Σύσκευψη στο υπουργείο Υγείας για τη λειτουργία των χειρουργείων


Ευρεία σύσκεψη με στόχο την επικαιροποίηση της ενημέρωσης  της πολιτικής ηγεσίας για το πρόβλημα που προέκυψε σε σχέση με τη  λειτουργία των χειρουργείων του Γ.Ν. Ζακύνου, μετά την ατυχή  κατάληξη ασθενούς πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα 
aborets.jpg

Διακοπή κύησης: Οι κίνδυνοι που ελλοχεύει για την ψυχή και το σώμα


Η έκτρωση ή άμβλωση δεν είναι απλή υπόθεση, από οποιαδήποτε οπτική γωνία κι αν τη δεις. Γιατί εκτός από τους ηθικούς κλυδωνισμούς που επιφέρει στη μητέρα, ενέχει και αντικειμενικούς κινδύνους, τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία της.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr