Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

«Μοιρασιά» γκολ και βαθμών στη Λάρισα για ΑΕΛ και Ηρακλή - Ο Κούγιας... έδειρε τον Ντεγκρά για το «αυτογκόλ»

ΑΕΛ - Ηρακλής 2-2Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε στη Λάρισα με τον ίδιο... χορταστικό τρόπο που κύλησε όλη η αγωνιστική.Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο «AEL FC Arena» Λάρισα και Ηρακλής, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της εφετινής πρεμιέρας στη Super League, η οποία ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι ανατροπών, ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 11΄ με τον Λάμπρου, οι «βυσσινί» ισοφάρισαν και προσπέρασαν με γκολ του Αβραάμ (15΄, 55΄), για να δώσει το βαθμό στους φιλοξενούμενους ο Λεοζίνιο στο 65΄, από ολέθριο σφάλμα του Ντεγκρά.
ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (39' λ.τ. Ρέντζας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (30' Κόντορ), Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Λαμπρόπουλος (71' Μαρουκάκης), Αβραάμ, Ναζλίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (53' Καραγκούνης), Ρούσσος, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (56' Σαραμαντάς), Λάμπρου (65' Κυνηγόπουλος), Πασάς, Λεοζίνιο, Περόνε.
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο, ο Αργεντινός τερματοφύλακας έπεσε θύμα επίθεσης από τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος αρχικά είχε φραστική αντιπαράθεση με τον ποδοσφαιριστή της Λάρισας και στη συνέχεια τον χαστούκισε!
Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ ήταν σε έξαλλη κατάσταση και αφού κατέβηκε στη φυσούνα, αρχικά του προανήγγειλε πως «τελείωσε» από την ομάδα και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πρόσωπο! 

Ο πορτιέρο ήταν σοκαρισμένος από την επίθεση και λίγο αργότερα, αφού οι ψυχραιμότεροι έριξαν τους τόνους, ενημέρωσε τον μάνατζέρ του να κάνει όποιες ενέργειες χρειάζονται για να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ. Ωστόσο, πριν φύγει για τα αποδυτήρια... πρόλαβε μια «γερή» και αυτός στον Κούγια πετώντας τον κάτω.

Πάντως, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» αντέδρασε ακραία, ενώ και ο Άγγελος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους ρεπόρτερ πως ο Ντεγκρά αποτελεί παρελθόν από την… πρεμιέρα του πρωταθλήματος.