Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Πρόκριση από σήμερα ο Ολυμπιακός, Ανοιχτούς λογαριασμούς σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος
Απευθείας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε με  5 - 0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη διοργάνωση. Πλέον ο επαναληπτικός αγώνας της Τρίπολης θα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αντιθέτως ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πανιώνιος και ΠΑΟΚ στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1 - 1 και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό αγώνα τους στην Τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Πέλκα, ενώ οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 34΄ με τον Μασούρα. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου (19:30) στην Τούμπα.
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας (81΄ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (69΄ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (58΄ Καραμάνος)
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (83΄ Μυστακίδης), Πέλκας (90+1΄ Σάμπο), Μακ (56΄ Ζαϊρο), Αθανασιάδης

«Λευκή» ισοπαλία για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στη ΛεωφόροΙσόπαλος, χωρίς γκολ, έληξε και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, στη Λεωφόρο με την πρόκριση να κρίνεται στον επαναληπτικό. Ο ΠΑΟ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 88΄ ο Στυλιαράς απέβαλλε σωστά τον Κουτρουμπή για αγκωνιά εκτός φάσης στον Κεϊτά.
Απογοητευτικός ήταν ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό του ύστερα από 4 αγωνιστικές που είχε τιμωρηθεί για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» καλούνται να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ στη ρεβάνς του Περιστερίου εάν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση, Με τέτοιες εμφανίσεις, πάντως, δεν έχουν καμία τύχη...Πάρα πολύ καλός ο Ατρόμητος, σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο από τον Δέλλα. Ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχει την ευκαιρία στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην έδρα της να περάσει στους ημιτελικούς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Μέστο, Εσιέν (61΄ Εβαντζελίστα), Ζέκα, Αμπέντ (84΄ Αμπέντ), Μπουμάλ, Καλτσάς (62΄ Κλωναρίδης), Πέτριτς
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ.Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι (89΄ Λε Ταλέκ), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85΄ Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (73΄ Μπρίτο), Κεϊτά.
Τέλος την Πέμπτη η ΑΕΚ παίζει τον πρώτο της αγώνα στα προημιτελικά με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά του θεσμού έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-1
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-0
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-0

ΠΕΜΠΤΗ
19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ – Ηρακλής