Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Χαροπαλεύει το δίχρονο αγοράκι από το Κιάτο που ξυλοκοπήθηκε από τον εραστή της μητέρας του

http://www.dimas.gr/wp-content/uploads/2012/07/nosokomeio-korinthos1.jpg
Ώρες αγωνίας για το δίχρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η μητέρα και ο εραστής της, που φέρεται να το ξυλοκόπησε, το κράτησαν στον καταυλισμό τσιγγάνων που έμεναν για 5 μέρες και το πήγαν στο νοσοκομείο, όταν διαπίστωσαν πως ήταν αδύνατο να συνέλθει από μόνο του. Η μάνα και ο σύντροφός της έχουν συλληφθεί και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης...

Το 2χρονο αγοράκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε κατάγματα σε όλο του το σώμα και αιμορραγία από τα μάτια ειδοποίησαν την αστυνομία. Όπως δήλωσε ο συντονιστής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κορίνθου Ιατρός Δρα Αναστάσιος Γκιολής  " Ένα αγόρι 2 ετών περίπου  ήρθε στα επείγοντα περιστατικά σε άσχημη κωματώδη κατάσταση.  Κατά τα λεγόμενα της μητέρας του, υπήρξε ξυλοδαρμός από τον σύζυγό της. Το άτυχο παιδί το είχαν κλεισμένο 4 , 5 ημέρες στο σπίτι , φέρει σοβαρά κατάγματα  και αιμορραγούσε από το δεξί μάτι.  Σύμπαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κινήθηκε αστραπιαία για το περιστατικό αντιμετωπίστηκε γρήγορα έγκαιρα , γίνανε όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, διασωληνόθηκε και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ , με συνοδεία δύο γιατρών στο Νοσοκομείο  " Αγλαΐα Κυριακού", όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
   και, αφότου υποβλήθηκε στις  εξετάσεις, διασωληνώθηκε και αμέσως κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του, συνοδεία δύο γιατρών, στο  «Αγλαΐα Κυριακού»
 Η 22χρονη μητέρα του παιδιού, έκανε αρχικά ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος πατέρας του παιδιού βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών. Τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης...
Η μητέρα υποστήριξε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της, επίσης τσιγγάνος. Όπως είπε επιτέθηκε στο παιδί της στο δρόμο προς τον καταυλισμό που διαμένουν στο Κιάτο, όταν εκείνη δεν δέχτηκε την απαίτησή του, να αφήσουν το αγοράκι να πραγματοποιήσει επαιτεία στους τριγύρω δρόμους. Σύμφωνα με τη δεύτερη κατάθεσή της, ο 23χρονος χτυπούσε το αγοράκι με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του.
Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.