Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΞΕΡΟΥΝ τα «εξυπνοπούλια»;

Γράφει ο
Γιώργος Ρεκουνιώτης
 
Του χεριού του τους έχει
Merhaba ve hoş geldiniz, ήγουν: Γειά σας και καλωσορίσατε (στη στήλη του Λόη) όπως θα έλεγε κι ο φίλος μας ο Ερντοάν, που αν το πήρατε πρέφα, με το παζάρι και τον εκβιασμό, έκανε τους Ευρωπαίους να τρέχουν πίσω του και να τον γλύφουν πατόκορφα.
Ναι, του χεριού του τους έχει ο ‘’σουλτάνος’’ Ερντοάν τους Ευρωπαίους, αφού με τον εκβιασμό του βίαιου εποικισμού της ηπείρου μας από τις μουσουλμανικές ορδές, κατάφερε:
-Να τους πάρει για πρώτη δόση 3 ακόμη  δισεκατομμυριάκια,τη στιγμή που σύμφωνα με Ελληνικές κυβερνητικές πηγές, ο Τσίπρας ζητά από την ΕΕ  450 εκ. ευρώ για τα έξοδα σίτισης και φροντίδας των μεταναστών, το κόστος επιφυλακής και για τα έργα που θα κάνει το δημόσιο για το προσφυγικό.
-Να επισπευθεί η απελευθέρωση της βίζας για 75 εκατ. Τούρκους πολίτες, ώστε να ταξιδεύουν με το αβέρτικο στην Ευρώπη.
-Να επιταχυνθεί η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας και να αναγκασθεί ο Ολάντ να βγει και να πει, ότι πρέπει να επανενεργοποιηθεί η διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

‘’Δεν γίνεται χωρίς την Τουρκία’’
 Κι επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και οι Τούρκοι είναι άσοι στο Ανατολίτικο παζάρι, κατάφεραν να τουμπάρουν την Κομισιόν, που έσπευσε να ζητήσει το ξεπάγωμα τουρκικών κεφαλαίων προς εξευμενισμό της Άγκυρας που κάνει την τσαγκή.
Όμως επειδή μιλήσαμε για ‘’παζάρι’’,...
Περισσότερα  στο http://www.elzoni.gr/html/ent/607/ent.58607.asp