Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ψήφισμα για την σημερινή απεργία παρέδωσε το Ε. Κ. Κορίνθου στον Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη



Εμφάνιση IMG_5059.JPG
Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη επισκέφθηκε σήμερα 12-11-2015 η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και παρέδωσε ψήφισμα για την σημερινή πανελλαδική απεργία.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Απόστολος Παπαφωτίου, Γεώργιος Πετρίτσης και Αθανάσιος  Γκίκας.
Τα εργασιακά ζητήματα και το ασφαλιστικό ήταν θέματα της πολύωρης συζήτησης.
Εμφάνιση IMG_5057.JPG
Ο Αντιπεριφερειάρχης μετά την ολοκλήρωση της  συνάντησης και την κατάθεση του ψηφίσματος, δήλωσε ότι πρέπει η Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στο νέο  Αναπτυξιακό Νόμο, ώστε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα και  να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας προκειμένου  να ενισχυθεί το ασφαλιστικό σύστημα και παράλληλα να υπάρξουν κανόνες στην αγορά εργασίας , με ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών.
Είναι ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, ενισχύοντας  τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τις επενδύσεις ώστε να γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας με στόχο την ανάπτυξη έξω από τα μνημόνια, δημιουργώντας την προοπτική της εξόδου της χώρας από το σημερινό αδιέξοδο.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη