Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Γράμμα ενός Νεοδημοκράτη στον Απόστολο

athlio-video-tzitzikosta
Αγαπητό μου παιδί Απόστολε Τζιτζικώστα,

Πριν από δύο μήνες όταν κατέθεσες υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι είχα ένσταση όχι για το νεαρό της ηλικίας σου αλλά για την απόλυτη απειρία σου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς καθώς και για το γεγονός ότι, στη δύσκολη αυτή συγκυρία για την πατρίδα μας η μάχη πρέπει να δίνεται στη Βουλή από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και όχι μέσω ενός παρένθετου προσώπου, πάρα ταύτα είδα με ενδιαφέρον την υποψηφιότητα σου.

Η αλήθεια είναι ότι με την εκκίνηση διέκρινα πράγματα που δεν μου άρεσαν και πάντως σε συνάδουν σε ένα παιδί που ευαγγελίζεται το νέο ύφος και ήθος.
Δηλαδή, Απόστολε δεν μου άρεσε η απρέπεια στο πρόσωπο του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τον οποίο και συνάντησες δήθεν για να τον συμβουλευτείς ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου είχες την πρόθεση να το εκθέσεις γνωρίζοντας ότι θα σε αποτρέψει για να το παίξεις για άλλη μία φορά αντάρτης γιατί θεώρησες ότι πιάνει το κόλπο.

Σε άκουγα να προβάλλεις το εαυτό σου σαν τον Αντι-Τσίπρα λες και αυτό είχε ανάγκη η Παράταξη και η Χώρα!!!!

Έναν ακόμα άπειρο σαραντάρη που άλλα έλεγε άλλα έκανε και που βρέθηκε να κάνει τον πρωθυπουργό γιατί ποντάρισε στην αγανάκτηση του κόσμου.

Μετά είδα Απόστολε να υβρίζεις το παρελθόν αυτής της Παράταξης ρίχνοντας λάσπη και ανάθεμα στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και στους πρώην πρωθυπουργούς.

Και στον Κώστα Καραμανλή που σε τίμησε το 2007 και σε έχρισε υποψήφιο στην Α Θεσσαλονίκης (άσχετα αν δύο χρόνια μετά απέτυχες παταγωδώς και εκλεγείς) και στον Αντώνη Σαμαρά που σε έκανε Περιφερειάρχη όταν εξέπεσε ο Ψωμιάδης και τώρα που κάνει τον Πολιτικό μέντορα και ας τον έβριζες μέχρι πρότινος.

Είδα, επίσης, και απόρησα για το ήθος σου ότι όλους τους Σαμαρικούς βουλευτές και στελέχη που ένα χρόνο πριν είχε ζητήσει δημόσια την αποπομπή τους από το κόμμα μαζί και αυτή του Αντώνη Σαμαρά να είναι σήμερα τα πρωτοπαλίκαρα σου!!!!

Και αναρωτήθηκα!! Πως ένα νέο παιδί μπορεί να είναι ασυνεπής, πολιτικά μίζερος που μπροστά στο πολιτικό συμφέρον, για την καρέκλα, πατάει επί πτωμάτων και γλύφει εκεί που έφτυνε αλλά και φτύνει εκεί που έγλυφε.

Άκουσα, ότι για να γίνεις αρχηγός συμμάχησες με τη διαπλοκή (Ιβάν Σαββίδης, Μελισανίδης κ.α) και ας ευαγγελίζεσαι το νέο, το άφθαρτο και το ηθικό.

Όμως κύριε Απόστολε προ ημερών με αυτό το άθλιο σποτάκι έδειξες το πραγματικό σου πρόσωπο. Και είμαι σίγουρος ότι επειδή στερείσαι και ήθους και ηθικής είμαι σίγουρος ότι γελάς γιατί πιστεύεις ότι με τις απρέπειες και τις κακοήθειες κάνεις τον κόσμο να ασχολείται μαζί σου. Έτσι σου λένε οι επικοινωνιολόγοι της συμφοράς και της απρέπειας που έχεις μαζέψει γύρω σου.

Λοιπόν, άκου αγαπητέ. ΩΣ ΕΔΩ!

Το να προβάλεις σποτάκι που ένας νέος άνθρωπος κουβαλά στις πλάτες του έναν ηλικιωμένο και τον πετάει κάτω για να αγκαλιάσει εσένα είναι αν μη τι άλλο χυδαίο!!

Και με χυδαιότητες κύριε Απόστολε δεν μπορείς και δεν πρέπει να πάρεις την αρχηγία μιας Παράταξης που διακρίνεται για το ήθος της.

Γιατί, μικρόψυχε αμετροεπή μπορείς να κάνεις όποια κριτική για λάθη και παραλήψεις αυτής της Παράταξης όταν κλήθηκε να κυβερνήσει τον τόπο.

Δεν μπορείς, όμως, να προβάλεις ως υποψήφιος αρχηγός την ώρα που είσαι και συμπεριφέρεσαι ανήθικα.

Γιατί, ποτέ μα ποτέ αυτή η Παράταξη δεν έβγαλε μικρόψυχο και ανήθικο αρχηγό.

Από τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον ευπρεπή Γεώργιο Ράλλη, τον ευπατρίδη Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για την Παράταξη και τον τόπο.

Αλλά τι σου λεω!!! Αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα. Όλους αυτούς που έβρισες και τους μηδένισες για να προβάλεις ως σωτήρας.


Λοιπόν άκου, μικρόψυχε και ανιστόρητε Απόστολε.

Όλοι εμείς που αύριο μπορεί να μας κουβαλήσουν στις πλάτες τους τα παιδιά μας (ανάμεσα σε αυτά και συ) θα αγωνιστούμε για να εμποδίσουμε την εκλογή σου.

Γιατί, δεν επιθυμούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας μέσω εσού την ανηθικότητα.

Και γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όπως θα σωριάσεις εμάς θα σωριάσεις αύριο και αυτή την Παράταξη.

Αν ζούσε ο πατέρα σου που την υπηρέτησε δεν θα αισθανόταν ευτυχής.

Ούτε ως άνθρωπος της Παράταξης ούτε ως πατέρας.

Ανήθικε και αμετροεπή Απόστολε, πρώτα πήγαινε να διδαχθείς ήθος και μετά κάνε τον υποψήφιο αρχηγό.

Γιατί Παράταξη και αρχηγός χωρίς ήθος δεν χρειάζεται αυτός ο τόπος.

Όσο για μας πρόσεξε μήπως τελικά μήπως αντί να μας σωριάσεις στο έδαφος σε σωριάσουμε εμείς.

Και όταν λεω εμείς εννοώ οι απλοί και αγνοί αγωνιστές που σηκώναμε την Παράταξη στις δύσκολες εποχές στις οποίες εσύ ήσουν άφαντος.....


Ένας πραγματικός Νεοδημοκράτης

 tokentro.com