Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Όλα για την πρόκριση οι "ερυθρόλευκοι"

Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Όλα για την πρόκριση οι `ερυθρόλευκοι` 
 Η τεράστια νίκη στο Έμιρεϊτς άνοιξε το δρόμο, το διπλό στο Ζάγκρεμπ κατέστησε σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι διεκδικητής της πρόκρισης στην επόμενη φάση και η πολυπόθητη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (21:45) θα φέρει τους Ερυθρόλευκους σε θέση φαβορί για τη δεύτερη θέση ενός ομίλου, στον οποίο αρκετοί τους είχαν ξεγραμμένους τον Αύγουστο.
Ο Μάρκο Σϊλβα και οι παίκτες του αντιλαμβάνονται ότι η νίκη είναι απαραίτητη για να κεφαλαιοποιήσει ο Ολυμπιακός, όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Το να υποτιμηθούν οι Κροάτες θα ήταν μεγάλο λάθος, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί αυτής της αναμέτρησης, όπως αποδεικνύεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών, με τον Stoiximan.gr να προσφέρει την αναμέτρηση αποκλειστικά με 0% γκανιότα.
Πίεση από την αρχή
Ο Πορτογάλος προπονητής σαφώς και γνωρίζει ότι η ομάδα του είναι το φαβορί, γι’ αυτό και έχει δώσει οδηγίες για πιεστικό ξεκίνημα από το 1ο λεπτό. Η ενδεκάδα φαντάζει δεδομένη, με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Σεμπά Ερνάνι και Ιντέγε να έχουν το προβάδισμα σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές και το ρεπορτάζ.
Ο Νιγηριανός φορ θα αποτελέσει για ακόμη μία αναμέτρηση αιχμή του δόρατος για τους Ερυθρόλευκους, στοχεύοντας σε ένα ακόμη κρίσιμο γκολ μετά από εκείνο στο Μάξιμιρ, τρείς εβδομάδες νωρίτερα. Ο μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού, Stoiximan.gr, προσφέρει την υψηλότερη απόδοση παγκοσμίως στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Iντέγε στην αποψινή αναμέτρηση.
Εξασφαλίζει το Europa
Αν και ο στόχος πλέον είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι ο σημερινός αγώνας είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, να εξασφαλίσει την παρουσία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον Φεβρουάριο. Με νίκη απέναντι στην Ντιναμό, οι Ερυθρόλευκοι εξασφαλίζουν την παρουσία τους στη συνέχεια του Europa League και συνεχίζουν, περιμένοντας τον «μεγάλο τελικό» με την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού γέννησαν προσδοκίες για μία μεγάλη πρόκριση. Η πρόκληση είναι μεγάλη, ωστόσο η μπάλα είναι στα… πόδια των παικτών του Μάρκο Σίλβα. Και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

newsit.gr