Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: Άηθη και συκοφαντική επίθεση κατά του επιστημονικού συνεργάτη του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μπούκλη, αλλά και του ιδίου του Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου

  
Aπό το Γραφείο  του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλου εξεδόθει Δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει τα εξής:

"Καταγγέλλουμε την αήθη και συκοφαντική επίθεση  που εξαπέλυσαν εναντίον του Επιστημονικού Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μπούκλη, αλλά και του ιδίου του Δημάρχου, κύκλοι ευφυώς κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία.  
Οι κύκλοι αυτοί με ανυπόστατες κατηγορίες, ειρωνικούς χαρακτηρισμούς και μονοδιάστατη ενημέρωση τοποθετούνται, κρίνουν, κατακρίνουν και εντέλει προδικάζουν το μέλλον για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ παράλληλα απαξιώνουν την εθελοντική συνεισφορά  ενός επιστήμονα -συνδημότη μας  στη δημοτική αρχή και τον τόπο.
Τη στάση αυτή κρίνουν οι δημότες. Όσον δε αφορά  τους  υπαινιγμούς για τη σχέση του κ. Μπούκλη με το Δήμο, αλλά και ιδιωτικά συμφέροντα, καλούμε όποιον διαθέτει σχετικά στοιχεία να τα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές."
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ηλίας Ανδρικόπουλος