Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πού πας Τόλη χωρίς τους «Κ+Κ Καραμανλή»;;


karamanlis-kostas-kostas
Σφόδρα ενοχλημένος με τη στάση και τη συμπεριφορά του Τόλη Τζιτζικώστα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Ο άνθρωπος που είναι σήμερα θεσμός για τη Νέα Δημοκρατία και όχι μόνο. ΔΕΝ στηρίζει αλλά και εκφράζει την έντονη δυσφορία του για την άκομψη και προσβλητική ενέργεια του φιλόδοξου πολιτικού, ο οποίος τον «αγνόησε» αυτόν αλλά και την ενότητα της παράταξης ...και έσπευσε να ανακοινώσει – εκείνο το Σαββατόβραδο, μέσω facebook- την υποψηφιότητά του.

"Οι ηγέτες αναδεικνύονται από τις μάχες που δίνουν μέσα στη Βουλή" είναι το ηχηρό μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος μιλάει απαξιωτικά για την υποψηφιότητα του Τόλη που υποβαθμίζει το ρόλο του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας και πρέπει να έχει μαχητική παρουσία μέσα στη Βουλή. Εκεί δίνονται οι μάχες, εκεί κερδίζονται οι αγώνες. Και ο Κώστας Καραμανλής που αναδείχθηκε (και) από τις μάχες του στη Βουλή ξέρει από αυτά!

Ο Τόλης Τζιτζικώστας προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον πρώην Πρωθυπουργό αλλά η προσπάθειά του έπεσε στο κενό. Ούτε ο ίδιος τον στηρίζει, ούτε ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος υπέγραψε την υποψηφιότητά του, παρά τα όσα διέρρεε μέσω των μπλογκοπαπαγάλων του. Μόνος σύμμαχός του ο φαιδρός Παπαμιμίκος!

Χωρίς! τη στήριξη λοιπόν ο Τόλης, της μεγάλης οικογένειας Καραμανλή στη Βόρειο Ελλάδα.
Άγνωστος ο Τόλης στην υπόλοιπη χώρα, μένει μόνος, αλαζόνας και υπερφίαλος... κι ας έχεις λάβει και προειδοποίηση … από τους Κ+Κ…

Πού πας Τόλη;;;;
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com