Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ελάχιστες οι αλλαγές που θα γίνουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές

 
Ελάχιστες αναμένεται πως θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.
Αρχικά, ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκης, δέχθηκε πρόταση προκειμένου να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος και ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ως αντιπροσωπευτικό του ευρωπαϊκού μετώπου του «ναι». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο κ. Μεϊμαράκης δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές των ψηφοδελτίων.

Εν τω μεταξύ, να μετακινηθεί από την περιφέρεια της Κέρκυρας στη Β' Αθήνας, φέρεται να έχει ζητήσει η Αντζελα Γκερέκου. Σημειώνεται ότι στη Β' Αθήνας, θα είναι υποψήφιος ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος και στην περιφέρεια Ηρακλείου. Στη Β΄ Αθήνας αναμένεται ότι θα είναι υποψήφιος και ο Α. Ντινόπουλος.
Τέλος, ο Γιώργος Κοντογιάννης ο οποίος εκλεγόταν με την ΝΔ στην Ηλεία φέρεται να έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ωστόσο εν τέλει φέρεται να έχει αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr