Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο τηλεοπτικό σποτ Νέας Δημοκρατίας - Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Εργαζόμενη μητέρα) ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ (μικρομεσαίο επιχειρηματία)

Το spot με τη Δήμητρα:
 
Το spot με το Χρήστο:
 


Στην ενότητα των θετικών προγραμματικών ταινιών της ΝΔ στις οποίες πρωταγωνιστούν άνθρωποι που εκπροσωπούν μια ξεχωριστή κατηγορία επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων της ελληνικής κοινωνίας προστίθενται από σήμερα οι δύο επόμενες ταινίες.
Αναδεικνύοντας το αξιακό πρότυπο των πρωταγωνιστών με το οποίο η «Ελλάδα πάει Μπροστά», τα νέα σποτ επικοινωνούν τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ και τις συνδέουν με τις ιδέες, τη στάση και τη νοοτροπία καθημερινών ανθρώπων.
Το θετικό αυτό πρότυπο έρχεται να ενισχύσει και να προωθήσει η ΝΔ, μέσα από τις θέσεις της, κάνοντας το βασικό συστατικό μιας νέας πολιτικής πραγματικότητας.
Κάθε ένας χαρακτήρας προτάσσει αυτό που θεωρεί ως καθήκον του, ως ατομική του ευθύνη σε διαφορετικούς τομείς και περιβάλλοντα. Στο Δημόσιο, στο πανεπιστήμιο, στην επιχείρηση, στο σπίτι και στη δουλειά τους. Κεντρικό μήνυμα των σποτ είναι ότι «Όλοι μαζί πάμε την Ελλάδα Μπροστά».
Οι λέξεις κλειδιά εμπλουτίζονται και η Ελλάδα πάει μπροστά με ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Μια εργαζόμενη μητέρα, η Δήμητρα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία. Η Δήμητρα κάθε μέρα «βάζει τα γυαλιά» στους καλύτερους μάνατζερ, φροντίζοντας για κάθε ανάγκη της οικογένειας της.
Η ΝΔ στέκεται δίπλα στην εργαζόμενη μητέρα και την οικογένειά της και στο πρόγραμμά της ­–μεταξύ άλλων– προβλέπει: περισσότερους βρεφονηπιακούς σταθμούς, δομές ολοήμερης απασχόλησης παιδιών, κάλυψη των κενών θέσεων σε όλες τις βαθμίδες της Α’ βάθμιας Παιδείας και  κατάργηση του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Στην δεύτερη ταινία της σειράς πρωταγωνιστεί ο Χρήστος, ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, που παρά την κρίση δεν ρίχνει την ποιότητα για να κερδίσει. Η ΝΔ στηρίζει στην πράξη την επιχειρηματικότητα με λιγότερους φόρους, άμεση αποκατάσταση της ομαλότητας στην αγορά, άρση των capital controls, ενίσχυση της ρευστότητας και ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ.