Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Έκλεβε... ο,τι έβλεπε μπροστά του! Χειροπέδες στον 27χρονο στην Κόρινθο


Έκλεβε... ο,τι έβλεπε μπροστά του! Χειροπέδες στον 29χρονο στην ΚόρινθοΕξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου δεκαεννέα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα, δωμάτια ξενοδοχείου και γραφεία, στην Κόρινθο και για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εκβίαση.
Ειδικότερα, στην Κόρινθο ο 27χρονος φέρεται να έκλεψε από λογιστικό γραφείο ένα κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία παρελήφθησαν από την ιδιοκτήτριά τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος, από την 17 Ιουλίου έως και την 13 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο, είχε κάνει ακόμη δέκα κλοπές και μία απόπειρα, σε καταστήματα και γραφείο καθώς και τρεις κλοπές και τέσσερις απόπειρες, σε δωμάτια ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια, φέρεται να απαίτησε εκβιαστικά χρήματα από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για να επιστρέψει τα κλεμμένα αντικείμενα.
 Ο συλληφθείς από την παραπάνω εγκληματική του δράση, φέρεται να είχε κλέψει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ. Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ