Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Νίκος Πέππας: Το κόμμα του Λαφαζάνη δεν έχει σχέση με την πραγματική οικονομία

peppas-extraΤο στέλεχος της ΝΔ Νίκος Πέππας κατά τη διάρκεια της χτεσινής τηλεοπτικής παρουσίας του στο Extra– «Αποκαλυπτικό Δελτίο», ξετύλιξε το κουβάρι της ανευθυνότητας του προεκλογικού ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την πολιτική κίνηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Πέππας, αναρωτήθηκε, τι το καινούργιο έχει να προσφέρει το νέο κόμμα που υπερασπίζεται τη δραχμή, από τη στιγμή που το ίδιο αφήγημα, έφερε υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα μας.


Ο Νίκος Πέππας, ως ελεύθερος επαγγελματίας, γνωρίζει πολύ καλά τους όρους της αγοράς και πως κατακτάται ο πλούτος για τους πολίτες και για το κράτος και επισήμανε πώς οι δήθεν αντιμνημονιακοί σκοτώνουν την αγορά στο όνομα του συνδικαλισμού. Αλλά στο τέλος με αυτές τις πολιτικές δεν θα έχουν πόρους, ούτε για να χρηματοδοτήσουν το μεγάλο Δημόσιο που τόσο φανατικά υπερασπίζονται.

Ο Νίκος Πέππας επιμόνως ζήτησε να μάθει από τον εκπρόσωπο του κόμματος του κ. Λαφαζάνη, ποιος είναι ο τρόπος χρηματοδότησης της χώρας πέρα του Ευρωπαϊκού μηχανισμού, όταν ο ίδιος ως τέως υπουργός Ενέργειας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάφερε να «φέρει» χρήματα, ούτε από τη Ρωσία, ούτε από την Κίνα… όπως υποσχόταν.

Ακόμη αναφέρθηκε στη μεγάλη υστέρηση της μεταναστευτικής πολιτικής, που ουσιαστικά έχει δώσει πράσινο φως σε τεράστια προσφυγικά ρεύματα προς τη χώρα μας σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τα διεθνή δρώμενα.

Τέλος ο Νίκος Πέππας τόνισε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει δώσει το στίγμα της ΝΔ για εθνική ενότητα και συναίνεση και σε αυτό τον άξονα κινείται προκειμένου να υπάρξουν οι μικρότερες δυνατές συνέπειες από τις τυχοδιωκτικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

-------------------------
Σύντομο βιογραφικό: Ο πρώτος Έλληνας αθλητής της Παραολυμπιακής Ξιφασκίας, με διεθνείς διακρίσεις και πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου και πρώην Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης. Στις ευρωεκλογές του 2014, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στις Εθνικές εκλογές του 2015, ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.
-------------------------

Γραφείο Τύπου
Νίκου Πέππα
www.nikospeppas.gr
press@nikospeppas.gr