Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ- Πανούσης: «Ό,τι σαπίζει κόβεται»!


«Ό,τι σαπίζει κόβεται»!Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο οδηγούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή στην πρόταση διακοπής των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή θα είναι η εισήγηση που θα κάνει προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση που θα έχουν οι δυο τους την Τετάρτη (25/2), ενω ήδη υπήρξε πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Κοντονής θεωρεί ότι μια τέτοια απόφαση θα βρει σύμφωνη την πλειοψηφία της κοινής γνώμης και παράλληλα θα δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην Κυβέρνηση ώστε να φτιάξει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα φέρει στην Βουλή.
Παράλληλα θέλει να «ξυπνήσει» τους παράγοντες των ΠΑΕ που εμπλέκονται στην πόλωση του κλίματος και να τους δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί άλλες τέτοιες συμπεριφορές. Και επιπλέον να δείξει στις ομάδες ότι πρέπει να είναι υπεύθυνες για τους οπαδούς τους, να τις κάνει να πάρουν σοβαρά μέτρα και να απομακρύνουν και οι ίδιες όσους προκαλούν επεισόδια.
Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί για αύριο (25/2) στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 13:00, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη.
Πανούσης: «Να μην αρρωστήσει το υπόλοιπο σώμα»
Εξάλλου, σε δηλώσεις που έκανε στο Mega, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Όταν ένα κομμάτι σαπίζει, τότε πρέπει να αποκόβεται από το υπόλοιπο σώμα, έτσι ώστε να μην αρρωστήσει και το υπόλοιπο σώμα. Είτε δεν μπορούν, είτε δεν θέλουν να διοργανώσουν τα πρωταθλήματα και έτσι η Πολιτεία θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της».