Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Στιγμιότυπα απο την εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" την Κυριακή 22.02.15 στο EXTRAtv

Αιφνιδιαστική (!) συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στη... Θεσσαλονίκη είχε αργά χθες η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ , όπως αποκάλυψε ο Νίκος Νικολόπουλος στη εκπομπή "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" στο EXTRA. Αδιάψευστος μάρτυρας η τηλεοπτική κάμερα που κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τη συνάντηση και τον διάλογο που είχε η Γερμανίδα Καγκελάριος με τον Αλέξη Τσίπρα! Καλή Σαρακοστή!


Στη συμφωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με την Αεροπορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμπιράτων αναφέρθηκε ο Πάνος Χαικάλης στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" στο EXTRA Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία θα επισκευάζει και συντηρεί στο εξής τα μαχητικά αεροσκάφη Mirage 2000-9 της Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έπειτα από μεγάλη συμφωνία, που έκλεισε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην έκθεση ΙDEX 2015 στο Αμπου Ντάμπι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία για την ΕΑΒ που έχει κλειστεί εδώ και πολλά χρόνια και σίγουρα η πρώτη που αφορά τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη.

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο κατά την μεταμεσονύκτια εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου "Eλεύθεροι Πολιορκημένοι", στο Extra την Κυριακή της Αποκριάς, με αφορμή το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος υποστήριξε ότι το ελληνικό κράτος έχει παραιτηθεί της διεκδίκησης εδω και 50 -60 χρόνια για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Χαικάλη ο οποίος υποστήριξε ότι το θέμα "πάγωσε" το 1990-95



Ελεύθεροι Πολιορκημένοι