Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η Παναχαϊκή πήρε πόντο στα Ψαχνά στις καθυστερήσεις

Τέσσερα δοκάρια, δύο γκολ, άδικη μοιρασιά στα Ψαχνά  

Η ποδοσφαιρική... δικαιοσύνη δεν λειτούργησε στα Ψαχνά με την Παναχαϊκή να παίρνει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων το βαθμό της ισοπαλίας από τον γηπεδούχο Ηρακλή, 1-1, στον αγώνα που άνοιξε τη 15η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Football League.
Η ομάδα της Αχαϊας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι με «κεραυνό» από τα 30μ του Μπουντόπουλου στο 24', αλλά η επανάληψη ανήκε στους γηπεδούχους.
Οι παίκτες του Ηρακλή, που δεν είχαν καν τελική προσπάθεια στο πρώτο μισό, στο β' ημίχρονο είχαν τρία δοκάρια, πέτυχαν ένα γκολ, ενώ δίκαια φωνάζουν για μη καταλογισμό πέναλτι.
Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Στο 50' ο Μπακομήτρος με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Παναχαϊκής, στο 57' και στην ίδια φάση, την ίδια τύχη είχαν οι προσπάθειες του Ενρίκο και του Βασίλη Πατσατζόγλου, ενώ στο 70' ο διαιτητής Μπουρτζάλης δεν καταλόγισε πέναλτι όταν έπειτα από γύρισμα, ο Κάργας έκοψε την μπάλα με το δεξί χέρι.
Παρόλα αυτά ο Ηρακλής βρήκε το γκολ στο 83' με γυριστό σουτ από τον Ερικ Γουόρντεν, αλλά δεν κράτησε τη νίκη.
Στο 90+3' ο Ζόραν Ζλατκόφκσι με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα από τα δεξιά, τιμώρησε την ολιγωρία των αμυντικών και χάρισε έναν ανέλπιστο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, στην Παναχαϊκή.
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Γ. Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Πατσατζόγλου B., Μπακομήτρος, Γουόρντεν (90+1 Μαναρίτσας), Ραπτάκης, Ενρίκο, Τσιμόντζι (80' Σικαλιάς), Ιβκοβιτς (87' Νικολίτσης), Μπαλαράμπε.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος (71' Καρβουνιάρης), Μαρουκάκης, Στεργίδης (62' Πατινιώτης), Ζλατκόφσκι, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Κάργας, Άλμπι (56΄ Φουρλάνος), Μπουντόπουλος.

Πρόγραμμα - Αποτελέσματα
1ος Όμιλος
Σάββατο 31 Ιανουαρίου
Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή 1-1 (83' Γουόρντεν - 90+3' Ζλατκόφκσι)
Κυριακή 1η Φεβρουαρίου
Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός 15:00
Φωστήρας - Χανιά 15:00
Παναιγιάλειος-Πανηλειακός 3-0 (Ανευ αγώνα)
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου
Άλιμος-Καλλιθέα 15:00
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 18:00 (ΟΤΕ 4)