Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΛΒΕΤΟΙ» ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το πραγματικό κρυφό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη φτωχοποίηση της χώρας αποκαλύπτεται υπό το βάρος της αγωνίας του ελληνικού λαού, για την οικογενειακή και επιχειρηματική ζωή του, για το κρίσιμο έτος 2015.  
Ο κ.Τόλιος έντιμα δημοσιοποιεί το σχέδιο της δραχμής του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει στάση πληρωμών και επιβίωση των Ελλήνων από εσωτερικό δανεισμό, που φυσικά θα περικλείσει τη χώρα στα σύνορά της στην καλύτερη περίπτωση. Βέβαια ο κ.Τόλιος δεν αποκαλύπτει ποιοι θα είναι αυτοί οι Έλληνες που έχουν τόση μεγάλη ρευστότητα για να καλύψουν τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων στα σημερινά επίπεδα. Το σχέδιο θυμίζει εκείνο των Κυπρίων που για ημέρες αναζητούσαν στην παγωμένη Μόσχα το δανεισμό της ζωής του ανεπιτυχώς, μέχρι να λογικευτούν και καταφέρουν σύντομα σύμφωνα με τις προβλέψεις να τελειώσουν και με το Μνημόνιο τους επιτυχώς και εντός ευρώ.
Το σχέδιο εκβιασμού της Γερμανίας από τη Γαλλία και την Ιταλία, που αρνήθηκαν να τηρήσουν τα προβλεπόμενα για το ευρώ στο προϋπολογισμό τους το 2015, με την ομηρεία της μικρής Ελλάδας δείχνει να καταρρέει μαζί με τις εύθραυστες και αδύναμες πολιτικά συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. 
Δεν υπάρχει χώρος για αντιευρωπαϊκό πυλώνα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από δύο πυλώνες ευρωπαϊκούς που θα αντικαταστήσουν το απαρχαιωμένο δίπολο φιλελευθέρων και δημοκρατικών και θα μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με συγκλίνουσες διαδρομές.
Όσο και αν προσπαθεί το λαθραίο χρήμα της χώρας που επιδιώκει το διχασμό και την έξοδο της Ελλάδα από το ευρώ να οικειοποιηθεί τον ένα πυλώνα δεν θα τα καταφέρει ποτέ λόγω αδυναμίας διάλυσης της Ευρώπης και της Δύσης. Το περισσότερο που μπορεί να κάνει είναι η καθυστέρηση εκμετάλλευσης του πλούτου της Ελλάδας εις όφελος των Ελλήνων, για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα με βάση του χρόνους της παγκοσμιοποίησης και των ρυθμιστών της…
 
thedayaftergr.blogspot.gr