Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Τελικός πρόκρισης για τον Ολυμπιακόκόντρα στη Μάλμε Μόνο νίκη... και ό,τι βγει!

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20141209/engine/pegasus_LARGE_t_1041_106428927_type12395.jpg
Τελικός πρόκρισης κόντρα στη Μάλμε για τον Ολυμπιακό που αφήνει πίσω του τα... κακώς κείμενα, φοράει το ευρωπαϊκό του κοστούμι κι ετοιμάζεται για άλλη μια πρόκριση.

Ο Μίτσελ έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος, στο αποψινό (21:45, Novasports 2) σπουδαίο ματς απέναντι στη Μάλμε.

Το πιθανότερο «σενάριο» λοιπόν αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός είναι το εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο άμυνας της ομάδας τού λιμανιού θα είναι ο Μποτία με τον Αμπιντάλ και αριστερό μπακ θα παίξει ο Μαζουάκου.
Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος ότι ο Μίτσελ επιλέγει για την άμυνα της ομάδας του τους τέσσερις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Σε ό,τι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ρόλο αμυντικού μέσου θα έχει ο Εντινγκά και δίπλα του θα είναι ο Μανιάτης σε διάταξη 4-2-3-1 με δύο αμυντικούς μέσους. Ούτως ή άλλως ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεσή του τον Μιλιβόγεβιτς και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα για τον Ισπανό τεχνικό, που βασιζόταν πολύ πάνω στον Σέρβο μεσοαμυντικό.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον επιτελικό χαφ, αυτός θα είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με τον Αργεντινό να σηκώνει στις πλάτες του το δημιουργικό κομμάτι τού παιχνιδιού της ομάδας του Πειραιά. Στο δεξί άκρο της επιθετικής τριάδας θα είναι ο Νταβίντ Φουστέρ και τη θέση στο αριστερό άκρο θα πάρει πιθανότατα ο Κασάμι.
Πάντως, υπάρχει και η επιλογή Αφελάι για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ελβετός είναι το φαβορί. Στην κορυφή της επίθεσης, όπως προαναφέραμε, θα είναι ο Μήτρογλου.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Κασάμι, Μήτρογλου.
Μάλμε:
Ολσεν, Κονάτε, Ρικαρντίνιο, Ελάντερ, Χάλστι, Αντού, Ερικσον, Φόρσμπεργκ, Τίνερχολμ, Θέλιν, Ρόζενμπεργκ 
.