Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Έναρξη του Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης με τίτλο "Βιο - Αρκαδία"

 
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΑΣ ΒΙΟ-ΑΡΚΑΔΙΑ» ανακοινώνει την έναρξη του έργου Α.Σ. «ΒΙΟ–ΑΡΚΑΔΙΑ» και καλεί ενδιαφερόμενους για συμμετοχή. Το έργο αποσκοπεί στην τοποθέτηση στην αγορά εργασίας και στην επαγγελματική και επιχειρηματική υποστήριξη 100 ωφελουμένων (άνεργοι, νέοι επιστήμονες, ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ) μέσω της πολλαπλής υποστήριξής τους (συμβουλευτική, κατάρτιση, δικτύωση με φορείς κ.λ.π.).

Συντονιστής και εταίρος της ΑΣ είναι το  KEΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Ν ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. Επίσης συμμετέχουν στην Α.Σ η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ Ε.Π.Ε.. και η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  Α.Ε.

Η Α.Σ διοργανώνει Ημερίδες παρουσίασης του Έργου  για την ευρύτερη δυνατή τόσο των αποδεκτών του έργου όσο και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, του επιχειρηματικού κόσμου και των κοινωνικών φορέων, προκειμένου να υποστηρίξουν και να συνεισφέρουν στην υλοποίησή του.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Τουριστικό Περίπτερο της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη, θα διεξαχθεί η 1η Ημερίδα, ενώ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 17:00, στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στη Μεγαλόπολη (οδός Λ. Ζέρβα), θα διεξαχθεί η 2η Ημερίδα. Διοργάνωση: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. Υπεύθυνοι επικοινωνίας: κ. Δήμητρα Ασβού, τηλ.: 2713 601115, κ.Βάσια Τρύφων, τηλ.: 210 2587387, E-mail: tryfon@techniki-ekp.gr.

Το έργο  της ΑΣ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και  υλοποιείται στο πλαίσιο Δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια Απασχόλησης προσαρμοσμένα στις τοπικές αγορές εργασίας», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7: «Διευκόλυνση της Πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή αιτήσεων μπορούν να απευθύνονται καθημερινά και ώρες 10:00 - 14:00 στα γραφεία (ισόγειο) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πλ. Εθν.Μακαρίου, Τρίπολη, κ. Ασβού Δήμητρα, τηλ.: 2713 601115. Αιτήσεις θια γίνονται δεκτές από 25 Νοεμβρίου 2014 έως και 12 Δεκεμβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις προϋποθέσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης: www.as-bioarcadia.gr.