Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μεταγραφή-βόμβα ετοιμάζει το Mega

Mega-gegonota Σε φάση ανασυγκρότησης βρίσκεται το Mega, μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τα ηνία του ειδησεογραφικού τομέα, καθώς το κανάλι των εκδοτών αναζητεί το κατάλληλο μείγμα για να ξεφύγει από τη σημερινή εσωστρέφεια, και τις “χαμηλές πτήσεις”.
Κι αν ο Νίκος Στραβελάκης έχει ήδη την ταμπέλα του “προσωρινού”, που ως γνωστόν στην Ελλάδα εξαιρετικά εύκολα αποκτά την παράμετρο της… μονιμότητας, και η Όλγα Τρέμη βρίσκεται προ των πυλών, η ηγετική ομάδα του καναλιού που κυριάρχησε στην Ελλάδα σε επίπεδο επιρροής στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, αναζητεί το “κάτι παραπάνω”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη που βρίσκονται πέριξ της ηγετικής ομάδας, κινούνται ήδη μεθοδικά και κάτω από συνθήκες μυστικότητας, για να εξασφαλίσουν την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής-βόμβας, που θα ενισχύσει το Mega τόσο σε διοικητικό όσο και σε αμιγώς δημοσιογραφικό επίπεδο, ενόψει των ραγδαίων εξελίξεων και των σχεδόν βέβαιων πρόωρων εκλογών του Μαρτίου του 2014.
Κάποιοι περισσότερο υποψιασμένοι μάλιστα, αφιερώνουν ήδη στο Mega το ρεφρέν… ένας φίλος έρχεται απόψε από τα παλιά. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν οι υποψιασμένοι είχαν δίκιο.

ysterografa.gr