Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Σε εξελιξη στο Δερβένι παρουσία του Νίκου Ταγαρά το Τουρνουά "Κώστας Βυζάς 2014"

tourn2013 small2

Αυτή την ώρα στο γήπεδο Δερβενίου βρίσκεται σε εξέλιξη για τρίτη συνεχή χρονιά, το Τουρνουά "Κώστας Βυζάς 2014", που διοργανώνει ο Αστέρας Δερβενίου τιμώντας τη μνήμη του πρώην προέδρου του,  Κώστα Βυζά.
Στο τορνουά που γίνεται παρουσία πλήθος κόσμου το παρών έδωσε ο φίλαθλος αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς, και τον οποίο ο Αστέρας τον τίμησε με αναμνηστική πλακέτα για την μεγάλη του συμβολή, ως Νομάρχης Κορινθίας και φίλαθλος,  το γήπεδο 'ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ΄ να γίνει πραγματικότητα ένα στολίδι της περιοχής μας και όχι μόνο. Την πλακέτα στον Νίκο Ταγαρά απένειμε μια παλιά δόξα του Αστέρα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  Βασίλης Μαραμαθάς. Και οι δύο λάμπρυναν με την παρουσία τους το κορινθιακό ποδόσφαιρο, την δεκαετίες 70 & 80 . Όταν ο Βασίλης Μαραμαθάς διακρινόταν με τον Αστέρα Δερβενίου ο Νίκος Ταγαράς διέπρεπαι με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου
Και αυτή τη χρονιά καλεσμένες είναι δύο σύλλογοι με μακρά παρουσία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.  Η Ελλάς Βέλου και ο Α.Ο. Ακράτα είναι οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν μαζί με τον Αστέρα σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών. 

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
akrataasterasgifellasvelou3

  • 15:30: Α.Ο. Ακράτα - Ελλάς Βέλου
  • 18:30: Αστέρας Δερβενίου - Έλλας Βέλου 
  • 19:30: Αστέρας Δερβενίου - Α.Ο. Ακράτα
Ήδη η πρώτη φιλική αναμέτρηση έγινε όπου ο Α.Ο. Ακράτας επικράτησε με 2 - 1 της Ελλάδας Βέλου