Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Φιλανθρωπικό παζάρι 2014 στο Δερβένι - Ευχαριστήρια Επιστολή

http://www.zougla.gr/assets/images/877218.jpg
Η ομάδα μας, τα παιδιά της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης,
- μια ομάδα, ένα κίνημα, απ’ το παιδί για το παιδί- διοργάνωσε και φέτος το καθιερωμένο πια φιλανθρωπικό παζάρι. Το παζάρι μας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δερβενίου το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 με μεγάλη επιτυχία. Συγκεντρώσαμε το ποσό των 1.100 €. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να καταθέσουμε 500 € στην «Κιβωτό του Κόσμου» (το σχετικό παραστατικό είναι στη διάθεση οποιουδήποτε) και τα υπόλοιπα 600 € να τα προσφέρουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης, σε είδος.
Υπενθυμίζουμε ότι από το φιλανθρωπικό παζάρι του 2013 (5/8/2013) συγκεντρώθηκαν 860 € και διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δ.Ε. Ευρωστίνης 460 € και στην Κιβωτό του Κόσμου 400 €.
Το παζάρι μας τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει πλέον συνήθεια και ευχόμαστε να στηριχτεί από τον Δήμο μας και τον κόσμο με την ίδια θέρμη και τα επόμενα χρόνια.
H Άννα Δαμάλα, η Γεωργία Κακοκεφάλου, η Αθανασία Γεωργαντοπούλου, η Μαριλένα Λάτσινου, η Βαλεντίνα Κανάκη, η Μαρία Μαντζίκου, η Αθανασία Πετροπούλου, η Αριέττα & ο Παναγιώτης Τσαούσης, η Ιωάννα Καΐτσα, η Βανέσα Κουσουλού, ο Όρέστης & ο Ιάσωνας Θεοδωρόπουλος, ο Αλέξης Παπαδόπουλος, η Μίνα Κώτση και η Εβιρόη Μανωλοπούλου ευχαριστούν τα καταστήματα της περιοχής για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά τους να χορηγήσουν προϊόντα για τη λαχειοφόρο αγορά, τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και ιδιαίτερα την κα Εύη Αρφαριώτη, την κα Δώρα Δορμπαράκη και την κα Κατερίνα Ρωμηού, το μαθητή Ηρακλή Αναγνωστόπουλο για την τεχνική υποστήριξη, τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης και της Φιλαρμονικής Δερβενίου (Απόστολο Γεωργαντόπουλο, Νάντια Μαντζίκου, Χρήστο Κούκιο, Παναγιώτα Τσαγκάρη, Παναγιώτα Αγγέλη) καθώς και τους καθηγητές τους Κατερίνα Χαραλάμπη-Γκόλγκαρη και Ανδρέα Γλυνιά, που με τα τραγούδια τους πλαισίωσαν το παζάρι και βέβαια όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθειά τους.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
1.    Pet- shop Κωνσταντίνα Κοντοχριστοπούλου, Δερβένι
2.    Γεωπονικά Μαργαρίτης, Δερβένι
3.    Είδη Δώρων Πετροπούλου, Δερβένι
4.    Ζαχαροπλαστείο Γλυκιά Συμφωνία, Δερβένι
5.    Ζαχαροπλαστείο Ζέρβας, Λυκοποριά
6.    Πιτσαρία CASA, Λυκοποριά
7.    Ρουχισμός Αφροδίτη, Δερβένι
8.    Ρουχισμός Καρούζου, Δερβένι
9.    Υποδήματα Βούλα Διαμαντοπούλου, Δερβένι
10.    Φαρμακείο Αμπάλοφ, Λυκοποριά
11.    Φαρμακείο Κατσαρού- Ταρνάρη, Δερβένι

Ευχαριστήρια Επιστολή για το «Φιλανθρωπικό παζάρι 2014» 

Με την παρούσα επιστολή ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί –και πάλι- εσάς και τους γονείς σας  (που σας ωθούν στις ευγενείς αυτές δραστηριότητες) για τη διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης «Φιλανθρωπικό παζάρι 2014», που με ιδιαίτερο κέφι και μεράκι πραγματοποιήσατε στις 9/8/2014 στο Δερβένι για 3η συνεχή χρονιά.
  Η πρωτοβουλία σας αυτή είχε διπλό αποτέλεσμα: με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, ενισχύσατε για άλλη μια φορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης αλλά και την Μ.Κ.Ο Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας & Παιδιού «Κιβωτός του κόσμου». Επιπλέον, συμβάλατε σημαντικά στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς-οικονομικά και ηθικά-που διανύουμε, γεγονός που απέδειξε  η, κατά πολύ, μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου φέτος.
Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης, συμπαράστασης και συνεργασίας, γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και δίνουν την ευκαιρία να μεταφέρουμε το μήνυμα, κυρίως στα παιδιά μας, ότι είμαστε όλοι μια κοινωνία, μια κοινότητα, και πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια.
Με την ελπίδα και ευχή να συνεχίσετε να δραστηριοποιήστε σε ανάλογες, ευγένειας και ήθους, πράξεις. Να είστε πάντα καλά!
ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΑΣ