Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

Στη παγίδα της καταστροφής κινδυνεύει να πιαστεί η πολιτική εξουσία παρασύροντας κατ’ επέκταση και την ελληνική κοινωνία. Μετά την ήττα του σε όλα τα πεδία των μαχών ο αυτοσκοπός του παρακράτους είναι η πλάνη του υγιούς τμήματος της κοινωνίας για την επιβίωσή του στην επόμενη ημέρα της χώρας και τον επανέλεγχό της.
Πρώην και νυν Υπουργοί όπως οι κ.κ.Κράλογλου και Ντινόπουλος αλλά και ο ίδιος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διακομματικά δηλώνουν και εμφυσούνται από την ανάγκη συνεργασίας με το διάβολο για το καλό της πατρίδας. Φυσικά όποιος συμμάχησε με το διάβολο στην ιστορία της ανθρωπότητας απλώς καταστράφηκε στο τέλος. Ο ίδιος και η χώρα του.
Η πλήρης αδυναμία του κ.Τσίπρα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για τη διακυβέρνηση της χώρας, η πολιτική αποσύνθεση στείρων αντιμνημονιακών κομμάτων όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημοκρατική Αριστερά, ο δικαστικός έλεγχος για τον πραγματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής, σε συνδυασμό με τη σταδιακή απώλεια των ελεγκτικών μηχανισμών του Κράτους, της Δικαιοσύνης, των τραπεζών και των μέσων ενημέρωσης από το σκοτεινό κέντρο ακρόασης που χρέωσε τους Έλληνες με 327 δις ευρώ και την ιδεολογία της «αρπαχτής», το ανάγκασε στη συνδιαλλαγή.
Ο κ.Σαμαράς και οι σύμβουλοί του, για τους οποίους αποδείχθηκε σε μεγάλο βαθμό η ανεπιτυχής επιλογή τους ή καλύτερα ο διπλός τους ρόλος, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο νικητής ποτέ δεν συνδιαλλάσσεται. Σεβόμενος τις θυσίες στο πεδίο της μάχης απλά καθορίζει τους όρους της νέας εποχής. Κάθε δισταγμός και διαπραγμάτευση κινδυνεύει να καταστήσει τους ηττημένους ρυθμιστές νίκης και της ζωής μας. Ο νικητής δεν φοβάται και δεν συνεργάζεται.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς. Η Κυβέρνηση μακράς πνοής που διαγράφεται με τη συμβολή στην πολιτική σταθερότητα και από τον κ.Παπούλια κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα «Βατερλώ» εξαιτίας της συνεργασίας της πολιτικής και της κοινωνίας με το διάβολο, την πολιτική και κοινωνική ανωμαλία που τόσο και τόσοι λάτρεψαν την προηγούμενη δεκαετία...
 
hedayaftergr.blogspot.gr