Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο Οτσόα είπε... ό"Χ"ι στην Βραζιλία


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά του, το Μεξικό κράτησε το Χ απέναντι στη διοργανώτρια Βραζιλία σε ένα ματς χωρίς γκολ αλλά με σπουδαίο θέαμα..
Ο καταπληκτικός Γκιγιέρμο Οτσόα έπιασε τα... άπιαστα και υποχρέωσε τη “σελεσάο” στην πρώτη της απώλεια βαθμών, μετά το 0-0 με το Μεξικό.
Ο τερματοφύλακας των Μεξικανών ήταν το πρόσωπο του αγώνα για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο παγκόσμιο κύπελλο, σε ένα παιχνίδι που αφήνει και τις δύο ομάδες σε... αγωνία!
Κι αυτό διότι μπορεί να έφτασαν αμφότερες τους τέσσερις βαθμούς και να προηγούνται στον πρώτο όμιλο, εντούτοις θα πρέπει να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να μάθουν αν θα περάσουν αμφότερες στους «16». Πολλά, άλλωστε, θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κροατίας με το Καμερούν.
Η Βραζιλία εμφανίστηκε ξανά με πρόβλημα στην δημιουργία ωστόσο δημιούργησε 4-5 κλασσικές ευκαιρίες, με τον Οτσόα όμως να έχει σε όλες την απάντηση και να υποχρεώνει τον Νεϊμάρ και την παρέα του να μείνουν στο μηδέν.
 ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ (84' Ουίλιαν), Ραμίρες (46' Μπερνάρντ), Νεϊμάρ, Φρεντ (68' Ζο). ΜΕΞΙΚΟ : Οτσόα, Αγκιλάρ, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Ράφα Μάρκες, Έκτορ Μορένο, Λαγιούν, Χοσέ Χουάν Βάσκες, Έκτορ Ερέρα (76' Φαμπιάν), Γκουαρδάδο, Ζιοβάνι ντος Σάντος (84' Ραούλ Χιμένες), Περάλτα (74' Χαβιέρ Ερνάντες).