Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τη συμβολική υποψηφιότητα για την Προεδρία της Ε.Ε. του κ.Τσίπρα άλλος ένας Έλληνας είναι έτοιμος να αλώσει τον πυρήνα του ευρωπαϊκού πνεύματος. Ο Έλληνας καθηγητής κ.Δημήτρης Νανόπουλος θα είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά ως Γενικός Διευθυντής του CERN που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας, λίγους μήνες μετά και την επίσκεψη του ανώτατου άρχοντα της χώρας κ.Παπούλια στη χώρα αυτή και τη συνάντησή του με τον απερχόμενο Γενικό Διευθυντή του CERN κ.Rolf Heuer.

Η Ελλάδα συμμετέχει στο πείραμα του CERN και την έρευνα της ανθρωπότητας για το σωματίδιο του Θεού που ξεκίνησε μετά τις στάχτες του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου από τις οποίες ξεπήδησε μετά από αιώνες αιματοχυσιών στα πεδία των μαχών και η ανάγκη για μία Ενωμένη Ευρώπη. Το οικονομικό σκέλος της συμμετοχής της Ελλάδας στο συγκεκριμένο υπεροργανισμό είναι ένα σημαντικό θέμα. Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με επίσημες πηγές, δεν έχει ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή της στο CERN. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Να σημειωθεί πως η ετήσια εθνική συνδρομή ανέρχεται στα 18 εκατ. ευρώ. 
Είναι λοιπόν ενδιαφέρουσα η πληροφορία που προκύπτει από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Νανόπουλου πως ο αξιότιμος καθηγητής "έχει συμβάλει  στη ρύθμιση του θέματος της καταβολής της ετήσιας εισφοράς της χώρας για ορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης  και στη ρύθμιση των οικονομικών συμμετοχής της Ελλάδας στα πειράματα του Οργανισμού όπου συμμετέχει με επιτυχία μεγάλος αριθμός Eλλήνων επιστημόνων και ερευνητών". Αναμένονται  βέβαια διευρινίσεις σχετικά με το πως επετεύχθη και το τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη διευθέτηση και τι ακριβώς σημαίνει αυτό σε σχέση με την υποψηφιότητα της Ελλάδας στη γενική διεύθυνση του CERN.        

Είναι πολλοί φορείς, πρόσωπα και πόλεις που διεκδικούν την τοπική αντιπροσωπεία του CERN στην Ελλάδα για τους δικούς τους λόγους. Η γνώση των μυστικών του σύμπαντος αποτελεί ένα μοναδικό δέλεαρ και ποιος θα αποκτήσει τη συνεργασία αυτή αποτελεί υπέρτατη πρόκληση. Δύο είναι οι κόσμοι της Ελλάδας, δύο και οι διεκδηκητές του CERN. Ο προ χρεοκοπίας του 2009 κόσμος της εξουσίας που αρνείται να παραδώσει τα ηνία της χώρας και ο λαός που μάχεται πέντε χρόνια τώρα για την επιβίωση της Ελλάδας. 

Διχασμένος και ο λαός που μοχθεί για ένα καλύτερο αύριο και ταυτόχρονα άγεται και φέρεται όπου σκοτεινά κέντρα τον πάνε με ζημιογόνα ή ανγώστου μετοχικής σύνθεσης μέσα ενημέρωσης. Ακριβέστερα, διχασμένες είναι και οι ψυχές των Ελλήνων. Το καθήκον και η άνεση του παρασιτισμού εις βάρος των αδαών συγκρούονται μέσα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα καθημερινά. Μέσα σε κάθε ψηφοφόρο.

Τι έχει αποφασίσει ο Θεός για τον 21ο αιώνα της Ελλάδας και της ανθρωπότητας θα το δούμε σύντομα. Το μέτωπο της χώρας στην Ε.Ε. κλείνει, αλλά νέα μέτωπα ανοίγονται εκεί που ο Θεός άργησε να πάει... 

thedayaftergr.blogspot.gr