Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος στην τηλεόραση του "ΗΛΕΚΤΡΑ TV" - Οι συγκεντρώσεις στις Ν. Βρυσούλες - Κορφιώτισσα και Καμάρι (φωτο)

  
Στα πλαίσια των περιοδειών του στα χωριά του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ο Υποψήφιος  Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ"  το απόγευμα της Κυριακής επισκέφτηκε τα χωριά Νέες Βρυσούλες και Κορφιώτισσα, ενώ στις 20:30 μίλησε στο ( καφενείο Γ. Κακοκέφαλου) Καμάρι.
 
Σήμερα Δευτέρα 12 ΜΑΙΟΥ 2014 ο κ Ανδρικόπουλος θα επισκεφτεί  
ΩΡΑ 19.00 ΜΕΡΤΙΚΕΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΩΡΑ 20.00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΑ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ»
ΩΡΑ 21.00 ΜΕΛΙΣΣΙ ΣΤΟ ΚΑΦ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑ Κ.

ενώ στις 22.00 θα έχεται την ευκαιρία να παρακολουθήσεται την συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου από την τηλεόραση του "ΗΛΕΚΤΡΑ TV".
 

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι μεγάλο μέρος της περιοχής μας ( Δερβένι, Μαύρα Λιθάρια, Πεταλού, Μεντουριάνικα, Ροζενά, Άνω Αιγιαλός, Ζάχολη κλπ.) η τηλεόραση του
"ΗΛΕΚΤΡΑ TV" , 'οπως και τα υπόλοιπα τηλεοπτικά και ραδιοφώνικα ΜΜΕ , δεν λαμβάνονται, ούτε ψηφιακά , ούτε αναλογικά από τον πομπό του Καμαρίου ,ούτε και από τις κεραίες από το λόφο της Κούριας στο Δερβένι.  Από το κέντρο Εκπομπής Δερβενίου μεταδίδονται ψηφιακά μόνο οι σταθμοί DIGEA , αλλά όχι η ΝΕΡΙΤ  και τα τοπικά κανάλια. Ο δήμος αλλά και οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα αυτό και να ενεργήσουν τα δέοντα ώστε και οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν ενημέρωση.

 
Την Τρίτη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος θα επισκεφτεί 

ΩΡΑ 18.30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΙΤΣΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΩΡΑ 19.30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΙΑΦΑ ΚΩΝ/ΝΑΣ
ΩΡΑ 20.15 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΥΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΑΡΡΟΥ
ΩΡΑ 21.00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΡΟΖΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΛΑΒΗΡΑ.


Την Τετάρτη  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος θα επισκεφτεί 

ΩΡΑ 19.45 ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΩΡΑ 20.30 ΣΤΑ ΚΑΡΥΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΓΚΕΝΕ
ΩΡΑ 21.30 ΣΤΑ ΓΕΛΙΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ