Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πέτρος Τατούλης από Ναύπλιο: "Κορυφαίος Διεθνής προορισμός η Αργολίδα"



Εμφάνιση 13981188507_b90e675eba_b.jpg 

«Κορωνίδα του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης το Ναύπλιο κατά την εκεί επίσκεψή του, τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 και τις συναντήσεις του με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κ. Τριγώνη Δημήτριο, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου κ. Σκρέκα Απόστολο καθώς και επαγγελματίες της πόλης.

«Υλοποιούμε έργα κομβικής σημασίας, όπως το λιμάνι και η μαρίνα του Ναυπλίου, για την καταξίωσή του στους κορυφαίους διεθνείς προορισμούς» σημείωσε ο κ. Τατούλης και αναφέρθηκε στην πρόσφατη ολοκλήρωση του οδικού άξονα Αρκαδικό – Χάνι Μερκούρη – Λυγουριό, ο οποίος θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή του Λυγουριού και της Επιδαύρου, αλλά και της ανατολικής Αργολίδας.
Εμφάνιση 14187902953_4288923180_b.jpg 
Ο κ. Τατούλης έκανε ειδική αναφορά στο έργο του Αναβάλου και τόνισε ότι «μετά την κινητικότητά μας και τη διεκδικητικότητά μας, ένα έργο βαλτωμένο και σε κίνδυνο, εξελίσσεται πλέον σε 3 διαφορετικά μέτωπα και επίκειται η έναρξή του και σε τέταρτο σημείο».
Στη Αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και κοινή διαπίστωση ήταν ότι «η Πελοπόννησος αποτελεί τόπο ασφαλή» για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.   
«Στόχος μας είναι η επίτευξη κατά το δυνατόν ευρύτερων συνεργειών με όλους τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής» δήλωσε ο κ. Τατούλης κατά στη συνάντησή του με επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, αλλά και τον ίδιο προσωπικά, στον οποίο πολλάκις προσέτρεξαν για επίλυση προβλημάτων ανεξάρτητα αν είχε ή όχι την αρμοδιότητα κάθε φορά.