Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ήταν Ατρόμητος και κόντρα στην Καλλονή των... 10

Ήταν Ατρόμητος και κόντρα στην Καλλονή των... 10 παικτώνΑκόμη μία νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος στη Σούπερ Λιγκ. Με γκολ των Ιγκλέσιας (43΄) και Καραμάνου (67΄) η ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε 2-0 της Καλλονής στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Καλλονή έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 40΄καθώς
μία απερίσκεπτη ενέργεια του Φουρλάνου στο 40΄ ανάγκασε το διαιτητή Μαντάκη να τον αποβάλλει  με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ατρόμητος που μέχρι το λεπτό εκείνο δεν ήταν καθόλου απειλητικός εκμεταλλεύτηκε αμέσως την αριθμητική του υπεροχή και προηγήθηκε στο 43΄ με τον Ιγκλέσιας. Το σουτ του Αργεντινού, μετά την πάσα του Ούμπιντες, βρήκε στο Ζακουάνι και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη (1-0). Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τα κατάφερε στο 67΄ με τον Καραμάνο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά την ασίστ του Φάμπιο. Η ομάδα του Παράσχου είχε την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, αλλά στο 73΄ ο Ιγκλέσιας νικήθηκε από το Σιδεράκη στο πέναλτι που εκτέλεσε και που υπέπεσε ο Γιατζιτζόγλου όταν έπεσε άτσαλά πάνω στον Καραμάνο.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ούμπιντες (70΄ Γεωργίου), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος (82΄ Φωτάκης), Παπαδόπουλος (64΄ Φάμπιο).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουάνι (66΄ Γιατζιτζόγλου), Καλτσάς, Βαλιός, Ζος (46΄ Κεϊτά), Γάλας, Φουρλάνος, Φαρία, Ποντάνι, Γιορέντε, Καζάκης (74΄ Νιαμπούγιου).